Ik ga binnenkort weer drie maanden naar Thailand en wil daarna mijn Thaise vriendin voor drie maanden mee terug naar Nederland nemen.

Lees verder…

Het Karen-dorp Bon Luk ligt ver van de bewoonde wereld, op ongeveer 130 kilometer van Hua Hin. Het is niet eenvoudig om er te komen, want het is alleen bereikbaar via het uitgestrekte natuurpark Khaen Krachan.

Lees verder…

Vandaag in Nieuws uit Thailand:

• Kogelvrije vesten van röntgenfoto’s in trek
• Eén protestleider gearresteerd
• Om 24 uur eindigt het jaar 2556

Lees verder…

In Thailand heerst een felle concurrentie strijd tussen een aantal Low-cost carriers (LCC). In dit artikel van Up in the Sky, wordt de binnenlandse luchtvaart in Thailand onder de loep genomen.

Lees verder…

Demonstranten en regering buigen niet; Kiesraad en politie worden lastig. De verkiezingen op 2 februari hangen aan een zijden draadje, analyseert Bangkok Post.

Lees verder…

Voorheen kon ik bij de Aeon bank naast Home pro geld pinnen met mijn ABN-AMRO Maestro bank kaart, nu niet meer. Bij de ander Aeon banken in Pattaya ging dat sowieso niet.

Lees verder…

Neem je jouw tablet mee naar Thailand? Dan maken deze 10 reis apps jouw reis nog leuker.

Lees verder…

Ik heb een vraag, dit betreft vliegtickets naar Bangkok. Ik wil begin april naar Ubon Ratchathani. En na plus minus 14 dagen terug naar Nederland samen met mijn vrouw.

Lees verder…

Vandaag in Nieuws uit Thailand:

• Na twee van de ‘seven dangerous days’ 86 doden en 885 gewonden
• Nog steeds blokkeren demonstranten registratie in Zuiden
• Weer aanslag op bewakers protestlocatie, nu met vuurwerk

Lees verder…

Lijkt het je leuk om te gaan zeevissen? Dan kan je mee met de NVT Pattaya. Dit jaarlijks terugkomend evenement is gewild, dus meldt je op tijd aan.

Lees verder…

Lezersvraag: Heb ik deze Thaise dame verkeerd ingeschat?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: , ,
30 december 2013

Berth heeft een Thaise vrouw leren kennen op een datingsite. Hij wil alleen vriendschap maar de dame wil meer. Zijn vraag is kan je in Thailand ook vriendschap aangaan met een vrouw zoals in Nederland? Of is hij naïef om dat te denken?

Lees verder…

The Atlanta in Bangkok (78 Soi 2 Sukhumvit Road) is een bijzonder hotel. Sekstoeristen moeten er wegblijven, families zijn welkom maar kinderen dienen zich te gedragen en je moet moet van honden en katten houden. Voldoe je aan deze criteria dan mag je jezelf even in een andere tijd wanen.

Lees verder…

Ik ben van plan om naar Thailand te verhuizen om daar samen met mijn Thaise vriendin te gaan leven. Nu is mijn plan om twee appartementen te kopen, waarvan we er 1 in de verhuur willen gooien en eventueel in het hoogseizoen ook ons eigen appartement in de verhuur te doen.

Lees verder…

Thomas Elshout en de fietsende monnik

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Dagboek, Leven in Thailand, Thomas Elshout
Tags: , ,
29 december 2013

Thomas Elshout fietst op een tandem door Zuidoost Azië en nodigt onderweg vrijwilligers uit om achterop te springen voor het goede doel. Op Thailandblog houdt hij ons op de hoogte. Vandaag blogpost 3.

Lees verder…

Nieuws uit Thailand – 29 december 2013

Door Redactie
Geplaatst in Nieuws uit Thailand
Tags: , ,
29 december 2013

Vandaag in Nieuws uit Thailand:

• Eigen politieke partij voor LGBT (lesbian, gay, bisexual, transgender)
• Vakantieuittocht begonnen; 39 verkeersdoden op vrijdag
• Bangkok Post is pessimistisch: Thaksin hoeft zelfs niet te luisteren

Lees verder…

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website