Thailand heeft ons hart gestolen en wij willen onze passie voor Thailand graag delen met anderen.

Op Thailandblog lees je vooral: nieuws, opinie, achtergronden en meningen over Thailand. De redactie van Thailandblog bestaat uit leden met een redactionele en/of journalistieke achtergrond.

Naast feiten en nieuwsitems, vinden we het ook leuk om over het dagelijkse leven in Thailand te schrijven zoals: opmerkelijke zaken, misverstanden, komische voorvallen en een botsing der culturen. Op Thailandblog is er tevens ruimte voor toeristische informatie.

Thailandblog.nl is in oktober 2009 gestart door Khun Peter en in korte tijd uitgegroeid tot de grootste Thailand-community in Nederland en België.

Cijfers:

 • Thailandblog.nl telt ruim 275.000 bezoeken per maand. Dat zijn meer dan 85.000 unieke bezoekers.
 • Eind juni 2011 heeft Thailandblog de grens van 1 miljoen bezoekers overschreden.
 • Op Thailandblog.nl zijn meer dan 15.000 artikelen geplaatst.
 • De bezoekers zijn goed voor 125.000 reacties op de artikelen.
 • De meerderheid van de bezoekers komt uit Nederland (60%), Thailand (21%) en België (15%).
 • Ongeveer 1.360 belangstellenden volgen Thailandblog op Twitter.
 • De pagina op Facebook www.facebook.com/Thailandblog.nl heeft ruim 11.300 fans.

Voor meer informatie, adverteren of andere zaken, kunt u contact opnemen met:

Social media:

Thailandblog bloggers:

 • Bert Gringhuis – Gringo  (Pattaya)
 • Joseph Jongen (Zaltbommel)
 • Hans Bos (Hua Hin)
 • Theo van der Schaaf (Hua Hin)
 • Dick Koger (Pattaya)
 • Lodewijk Lagemaat (Pattaya)
 • Khun Peter (Apeldoorn & Hua Hin)

Onze speciale dank voor de bijdragen van gastbloggers

Alle bloggers en gastbloggers schrijven op persoonlijke titel en verkondigen niet het standpunt of de mening van de redactie.

Heb je zelf een vlotte pen en lijkt het je leuk wat over Thailand te schrijven? Neem dan contact op met de redactie.

 

Thailandblog.nl is een initiatief van Kellcher Beheer BV


Disclaimer voor Thailandblog.nl

Wij verlenen u hierbij toegang tot de website www.thailandblog.nl en wij publiceren hier ter informatie en vermaak, teksten, afbeeldingen en andere materialen voor particuliere, niet-commerciële doeleinden. Thailandblog behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
Thailandblog spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Thailandblog.

In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op de Website door te reageren. Thailandblog oefent hierop voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit door middel van moderatie, en zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Thailandblog nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Thailandblog en haar licentiegevers en bezoekers. De inhoud van de Website is beschikbaar onder de Creative-Commonslicentie Naamsvermelding-GelijkDelen-NietCommercieel 3.0 Nederlands, tenzij anders aangegeven bij specifieke materialen.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Deze disclaimer is overigens via de ICTRecht-disclaimergenerator (http://ictrecht.nl/disclaimergenerator/) gegenereerd.

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website