Lijkt het je leuk om te gaan zeevissen? Dan kan je op 23 januari 2014 mee met de NVT Pattaya. Dit jaarlijks terugkomend evenement is gewild, dus meldt je op tijd aan. Er kunnen 15 personen aan deelnemen.

Programma:
We vertrekken om 09.00 uur van de Bali Hai Pier. Er wordt rondom Koh Larn gevaren, een tijdlang gevist, een onbewoond eiland bezocht en gezwommen.

Aan boord wordt ‘fried rice ‘ gegeten. Er zijn aan boord drankjes te koop zoals water en cola. Het water is gratis. De drankjes zijn goedkoop.

De prijs voor leden 700 Baht en voor niet leden 1.000 Baht.

Aanmelden bij Sieb Elzinga: actcom@nvtpattaya.org


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

6 reacties op “Agenda: Zeevissen 2014 met de NVT Pattaya”

 1. gert zegt op

  wat is de datum?

  • Khun Peter zegt op

   23 Januari 2014

 2. gert zegt op

  Peter, dat is jammer . Ik. zou graag meegaan , maar ik kom pas op 27 februaria aan in Pattaya. hopenlijk heb ik meer geluk volgend jaar. Groet Gert

 3. Robbie zegt op

  Waarschuwing: “Er wordt rondom Koh Larn gevaren”.
  Voordat je hierop intekent is het misschien nuttig eerst mijn artikel: “Piraterij in Pattaya” te lezen. (Via het “zoeken”-venster te vinden op dit blog).
  Deze speelde zich namelijk ook af op dat “Onbewoond eilandje”! We werden geënterd omdat dit gebied volgens de piraten zou toebehoren aan de marine en verboden zou zijn voor toeristen. Onze kapitein hield zich afzijdig en liet de “piraten” hun gang gaan. Wij zouden eigenlijk 30 x 1500 Baht moeten betalen. Corruptie op de wateren rondom Koh Larn! Weet waar je aan begint! Het is er niet veilig!

 4. gert zegt op

  wat mij ernstig verbaast is, dat er op de reactie van Robbie geen enkele reactie volgt van de redactie. klopt dit verhaal, of schuiven wij het onder het parket? Ik zou graag meegaan, maar nu moet er toch over denken.

  • Khun Peter zegt op

   Lees het bericht nog eens goed, beste Gert. De organisatie is in handen van de NVT Pattaya. Als je vragen heb moet je daar zijn.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website