Neem je jouw tablet mee naar Thailand? Dan maken deze 10 reis apps jouw reis nog leuker.

Klepper
Wereldwijd een old school ansichtkaart verzenden met foto’s vanaf de smartphone kan met deze Nederlandse app. Een redelijk snelle internetverbinding is wel vereist. De app zelf is gratis, maar de kaartjes kosten €1,99 per stuk.

Evernote
Zodra de reis is geboekt is het handig om een plek te hebben waar emailbevestigingen, reviews, lijstjes en aanbevelingen van vrienden kunnen worden bewaard. Evernote is een app die synchroniseert tussen verschillende apparaten en alles bewaart. Scheelt tijd en eenmaal op bestemming geen gedoe met papierwerk.
Dug Campbell, Product Marketing Manager

Sphere
Deze app komt het best tot zijn recht op de iPad en bevat oneindig veel sfeerbeelden van bestemmingen die 360 graden zijn gefotografeerd. Een meeslepend stukje technologie en het aanbod wordt alsmaar groter.

Remember the milk
Dit is een geweldig hulpje op vakantie. Alle dingen die thuis nog gedaan moeten worden kunnen hierin worden opgeslagen zodat genieten van de vakantie prioriteit blijft, maar de dingen niet worden vergeten.

Forevermap
Gebruik deze app om plattegronden te downloaden voordat de reis begint. Zelfs in vliegtuigmodus kunnen de plattegronden worden geraadpleegd om favoriete plekjes te kunnen vinden.

TuneIn
Deze app biedt de mogelijkheid om gratis naar je favoriete radiostation te luisteren. Er is keuze uit meer dan 70.000 radiostations. Nooit meer op reis zonder je favoriete muziek!

TripIt
TripIt verzamelt al je reisplannen en zet deze in een speciaal reisprogramma zodat alles op een duidelijke en overzichtelijke plek staat. De persoonlijke assistent van CEO Gareth Williams geeft aan niet meer zonder te kunnen om zijn agenda te plannen.

AroundMe
Biedt gebruikers de mogelijkheid om de dichtstbijzijnde hotels, restaurants, theaters, parkeermogelijkheden en ziekenhuizen in een oogopslag te vinden. De beste in zijn soort.

Flight+
Flight+ is een ultieme reispartner. Deze app monitort alle beschikbare vluchtgegevens wereldwijd in real-time en toont deze in een intuïtieve interface.

Skyscanner
De gratis app van Skyscanner is de beste gratis reis app die er op de markt is. Ideaal om snel en gemakkelijk de goedkoopste vluchten te vinden en meteen te boeken. Zelfs wanneer je op reis bent. Voor inspiratie is de iPad app perfect. Een draai aan de virtuele globe en de goedkoopste vluchten op dat moment verschijnen in beeld.

Bron: Skyscanner


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Binnenkort naar Thailand? Hier de beste reis apps voor je tablet”

 1. Wim Zijlmans zegt op

  Hier nog enkele handige apps voor de ipad.
  12go.asia: geeft alle mogelijke ( trein/boot/bus/vliegtuig, etc) verbindingen met de bijbehorende ticketprijzen.
  Translate: vertaalt van de ene bv NL in de andere taal bv Thais. Desgewenst spreekt de app het zelfs voor je uit.

 2. Rob Piers zegt op

  Hier nog drie aardige app’s voor de I-pad:

  1) Amazing Thailand (90 bestemmingen)
  2) Tourisme Thailand (een Ebook met veel uitgebreide brochures in het Engels en Thai) en
  3) Sombat Tour (bus schema, tijden, afstanden en kosten).

  Voor iedereen: de allerbeste wensen voor 2014 en redactie: graag 2014 net zo boeiend, interessant, etc. als 2013!

  Veel succes in 2014 en verder!

 3. ferdinand zegt op

  Gewoon even kort waardering. Dit is info die we kunnen gebruiken. Bedankt


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website