Bomaanslag Bangkok: Thaise vrouw gezocht

Door Redactie
Geplaatst in Nieuws uit Thailand
Tags: ,
31 augustus 2015

De Thaise autoriteiten zijn op zoek naar een Thaise vrouw nadat er materialen in haar appartement in Min Buri zijn gevonden. De politie denkt dat zij betrokken is bij de bomaanslagen bij de Erawan heiligdom en Sathon pier. Zij zou deel uitmaken van een groep die mogelijk meer aanslagen heeft gepland.

Lees verder…

Finnair biedt op vluchten naar Azië speciale lage tarieven. En je vliegt ook nog eens met supermodern vliegtuig tegen de mooiste prijzen!

Lees verder…

Deze korte video geeft prima de sfeer aan van een rondreis. Je krijgt een goede indruk van wat je kan zien en verwachten als je naar de prachtige steden Sukhothai, Loei, Phitsanulok en Phetchabun reist.

Lees verder…

Lezersvraag: Waar kan ik schilderen in Chiang Mai?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
31 augustus 2015

Weet iemand een locatie in Chiang Mai waar men schilderen kan? Hoeft niet perse professioneel te zijn. Heb het 4 jaar in Artist Village Hua Hin gedaan. En tevens voor Jomtien Pattaya vraag ik het.

Lees verder…

Lezersvraag: Met de bus van Kanchanaburi naar Cha-am en dan naar Phuket

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
31 augustus 2015

Het lijkt ons leuk om vanuit Kanchanaburi met de bus o.i.d. naar bijv. Cha-am door te reizen en van daaruit naar Phuket.

Lees verder…

Ik vraag mij af of er een verschil is (bijv. financieel/belastingtechnisch) indien iemand in Thailand gaat wonen met een woonadres in Duitsland, België of Nederland?

Lees verder…

Na lang speurwerk lijkt er eindelijk schot in de zaak van de bomaanslag van vorige week waarbij twintig doden velen. De Thaise politie heeft een verdachte opgepakt. Het staat wel vast dat de man betrokken was, maar hij is niet de dader.

Lees verder…

Angela Cummings Is een straatprediker die het slechte van Walking Street heeft herkend en daar tegen te keer gaat. Daarvan heeft ze een video gemaakt maar Gringo vertelt eerst nog iets over deze Amerikaanse straatprediker.

Lees verder…

Thailand volgens Laura & Ilonka (video)

Door Redactie
Geplaatst in Thailand video's
Tags: ,
30 augustus 2015

Deze twee Nederlandse dames trokken een maand lang door het land met slechts een rugzak om zoveel mogelijk van Thailand en de cultuur te kunnen proeven. De beelden zijn gemaakt met een GoPro Hero3.

Lees verder…

Is er iemand afgelopen week naar Chiangmai immigratie geweest? En kan bevestigen wat ik gehoord heb, over dat ze nu nog maar 20 retirement visa’s per dag doen en dat de rest een flyer krijgt waarin staat dat ze zich kunnen melden bij een ” bemiddelaar” die 3000 baht berekend en dan voor jou de visa regelt.

Lees verder…

Deze vraag omdat er bij mijn vrouw geen normaal internet te krijgen is (te ver van de bewoonde wereld). 3g kunnen we net ontvangen dus daar zullen we het mee moeten doen (is geen probleem, dan maar niet downloaden of streamen).

Lees verder…

Gringo is benieuwd waar om Nederlanders en |Belgen er voor kiezen om te gaat wonen op het platteland, en dan meestal ook nog bij de Thaise familie van de partner,

Lees verder…

Thaise advocaten ruiken aan hasj

Door Joseph Jongen
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags: ,
29 augustus 2015

De bekende Nederlandse strafpleiter Gerard Spong heeft zijn beide Thaise collega’s naar Nederland uitgenodigd om een bezoek te brengen aan Van Laarhoven’s voormalige coffeeshop in Den Bosch. Spong wil hen laten zien dat coffeeshops in Nederland gedoogd worden. Van Laarhoven telde het geld voor de reis neer.

Lees verder…

Gratis af te halen in Pattaya: BVN satelietschotel

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Martkplaats
Tags: ,
29 augustus 2015

Gratis af te halen in Pattaya: BVN satellietschotel. Plusminus 2 meter doorsnee, geheel compleet, gedemonteerd.

Lees verder…

Agenda: Thailand in de polder 29 en 30 augustus

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Agenda
29 augustus 2015

Op zaterdag 29 en zondag 30 augustus 2015 is er een Thais evenement in de plaats Driehuizen in Noord Holland. Driehuizen ligt in de schermerpolder centraal gelegen tussen Purmerend, Hoorn en Alkmaar.

Lees verder…

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website