Amazing moments in Thailand (video)

Door Redactie
Geplaatst in Thailand video's
13 maart 2017

Een toeristische promotie video van Thailand blijft leuk om te kijken omdat de highlights van het land in een aantal minuten voorbijkomen. Dat geldt ook voor deze video die je meeneemt naar een van de populairste vakantielanden in Azië. 

Krung Thep zeggen de Thai tegen Bangkok. Dat betekent ‘Stad van de Engelen’. Een bijzondere stad. Zelden zie je zo’n groot contrast tussen arm en rijk. Een gigantische metropool die behoort tot de belangrijkste en meest exotische steden van Zuidoost-Azië. Zorg dat ook jouw bezoek aan Bangkok onvergetelijk zal worden.

Wanneer je in Bangkok de eerste dag je hotel uitstapt, proef je meteen de sfeer van Azië. Overal is bedrijvigheid en leven. De kruidige geuren op straat lokken je naar de eetkraampjes waar je de lekkerste sateetjes eet en vrolijk gekleurde tuktuk’s brengen je graag naar één van de vele tempels. In het bergachtige noorden wandel je met een ervaren gids langs groene velden en tijdens een kookcursus leer je zelf een Thaise curry maken. In het zuiden slaap je op een drijvend huisje tussen rotsen die hoog uit het helder blauwe water uitsteken. Plof neer in je strandstoel en relax met je voeten in het spierwitte zand. Vergeet je snorkel niet voor het spotten van kleurrijke vissen.

Video: Amazing moments in Thailand

Bekijk hier de video:

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=YfNOIaV4tpY[/embedyt]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Amazing moments in Thailand (video)”

  1. T. van Grootel. zegt op

    Wat een prachtige video !!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website