De Thaise Spoorwegen (SRT) hebben een reeks speciale treinreizen bekendgemaakt, bestemd voor toeristen die gebruikmaken van de Kiha 183 trein. In totaal worden er 14 tochten georganiseerd langs negen unieke trajecten.

De reserveringen voor deze tochten zijn van start gegaan op maandag 22 april, met reizen die gepland staan voor de weekenden van mei tot en met juni. Elke tour combineert culturele belevingen met het bezoeken van natuurlijke trekpleisters, variërend van dagtrips tot meerdaagse avonturen.

In mei hebben reizigers de kans om plaatsen zoals Saraburi, Chachoengsao en Phetchaburi te ontdekken. De activiteiten omvatten culturele bezoeken, boottochten en activiteiten op het strand. Enkele hoogtepunten zijn een excursie naar het weinig bezochte Saraburi, bootvaren in Chachoengsao en een uitstapje naar het uitgestrekte Mrigadayavan Paleis in Phetchaburi.

De tochten in juni bieden reizen naar Lopburi, waar deelnemers bijdragen aan milieubeschermende activiteiten zoals het herplanten van bomen. Meerdaagse excursies nemen gasten mee naar Chachoengsao en Nakhon Nayok voor activiteiten zoals raften en het bezoeken van belangrijke natuurlijke locaties. De maand wordt afgesloten met tochten naar Ayutthaya, waar reizigers ondergedompeld worden in de cultuur door deel te nemen aan bosherbeplanting en het bezichtigen van historische plaatsen.

Elke tour is inclusief treinreizen, airconditioned bussen voor de langere uitstapjes, toegang tot verschillende attracties, evenals maaltijden, drankjes en een ongevallenverzekering.

Geïnteresseerden kunnen hun plek reserveren door persoonlijk langs te gaan bij treinstations door het hele land of door online te boeken via het D-Ticket platform van de SRT. Met slechts 202 beschikbare plaatsen per tour wordt aanbevolen om vroeg te boeken om zeker te zijn van een plek bij deze unieke reiservaringen.

1 reactie op “Ontdek Thailand per trein: unieke reizen langs culturele en natuurlijke hoogtepunten”

  1. bert zegt op

    De tochten zijn inclusief maaltijden en drankjes. Geldt in deze trein ook het alcoholverbod?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website