“Daddy’s Hobby: The Story of Lek, a Bar Girl in Pattaya” is het eerste boek in de “Behind The Smile – The Story Of Lek, A Bar Girl In Pattaya” serie, geschreven door Owen Jones. Het boek vertelt het verhaal van Lek, een jonge vrouw die werkt als bargirl in Pattaya.

Het boek geeft inzicht in de harde realiteit waar veel jonge vrouwen die in de seksindustrie in Thailand werken mee te maken hebben. Het verhaal van Lek is er een van armoede, misbruik en uitbuiting. Op een dag veranderde haar leven voorgoed: haar vader stierf op jonge leeftijd en liet enorme schulden achter waar de familie niets van afwist. Op dat moment was Lek twintig en de enige die de beslaglegging kon voorkomen. De enige manier die ze kende was om te gaan werken in de bar van haar neef in Pattaya en vanaf dat moment wordt haar leven beheerst door de eisen van de mannen die de bar bezoeken.

Ondanks de moeilijkheden blijft Lek hoopvol en optimistisch. Ze droomt van een beter leven en is vastbesloten om een ​​betere toekomst voor zichzelf te creëren. Naarmate het boek vordert, leert de lezer Lek beter kennen en wordt hij betrokken bij haar reis.

Al met al is “Daddy’s Hobby” een krachtig en confronterend boek dat licht werpt op de vaak over het hoofd geziene problemen rondom de seksbranche in Thailand. Het is een boeiende lezing die de kracht en veerkracht van de menselijke geest in het licht van tegenspoed benadrukt.

Boekenserie “Behind The Smile”

De boekenserie “Behind The Smile” (7 boeken) is een fascinerende en boeiende reeks geschreven door de getalenteerde auteur Owen Jones. Deze reeks staat bekend om zijn unieke mix van emotie, avontuur en de levendige beschrijving van de menselijke ervaring. De serie neemt de lezer mee op een diepgaande reis die de diepste geheimen van het hart blootlegt en de ware aard van menselijke emoties en drijfveren onderzoekt.

De hoofdpersonages in “Behind The Smile” zijn zorgvuldig opgebouwd, met complexe achtergrondverhalen en een verscheidenheid aan ervaringen die de lezer kan verkennen. Deze personages komen uit verschillende lagen van de samenleving en geven een levendig beeld van de sociale, economische en politieke context waarin ze zich bevinden.

De schrijfstijl van Owen Jones is zowel meeslepend als toegankelijk, waardoor de lezer zich snel verliest in de wereld die hij heeft gecreëerd. Zijn gedetailleerde beschrijvingen en levendige taalgebruik dragen bij aan de rijke ervaring van het lezen van zijn werk.

Biografie van de auteur

Owen Jones, bestsellerauteur op Amazon uit Barry (Wales), heeft in meerdere landen gewoond en nog meer landen bezocht. Toen hij in de jaren 70 Russisch studeerde in de Sovjet-Unie, had hij regelmatig contact met spionnen. Na zijn studie raakte hij betrokken bij de staatsgreep van 1982 in Suriname, waar hij werd beschuldigd een huurling te zijn. Later, toen hij directeur was van een bedrijf, sloot hij zich aan bij een vierkoppige bemanning van een zelfgebouwd jacht, om tijdens Desert Storm van Barry naar Gibraltar te varen. Onderweg werd het jacht bijna geramd door een Russische olietanker en een Amerikaans vliegdekschip – de Atlantic Challenger. Sinds 2004 woonde hij voornamelijk in het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Thailand. Tegenwoordig leidt hij een rustiger leven in het afgelegen noordelijke boerendorp van zijn vrouw, waar hij schrijft, redigeert en het aantal vertalingen en vertellingen van zijn romans vergroot.

“Ik ben een Kelt en wij zijn romantisch”, zei hij toen hem werd gevraagd naar zijn schrijfstijl. “Ik geloof sterk in reïncarnatie, karma en het lot. Daarom staan gezegden als ‘Behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden’ en ‘Wat je zaait, zul je oogsten’ centraal in mijn leven en zie je ze terug in mijn werk. Ik schrijf over wat ik zie, of denk te zien, of droom… en uiteindelijk is het allemaal hetzelfde.” Hij spreekt zeven talen en leert Thais, omdat hij al zeventien jaar samen met zijn Thaise vrouw in Thailand woont.

Vroege carrière

In 2004 startte hij met zijn eerste roman, Daddy’s Hobby (uit de zevendelige serie ‘Behind The Smile: Het verhaal van Lek, een bargirl in Pattaya’), maar hij voltooide deze pas in 2012. Zijn grootste verzameling is echter ‘De Psychic Megan Serie’, drieëntwintig novellen over de paranormale ontwikkeling van een tienermeisje, mooi samengevat door de ondertitel ‘Een Spirituele Gids, Een Geesttijger en Een Angstaanjagende Moeder!’. Sinds 2012 heeft hij meer dan vijftig romans en novellen geschreven, waaronder het militaire drama Dead Centre, de spionageroman Andropov’s Cuckoo, de fantasyroman Fate Twister, de filosofische vampierenkomedie The Disallowed, de whodunnit Tiger Lily of Bangkok en het spirituele drama A Night in Annwn (Annwn is het Oud-Welsh woord voor Hemel). Niet alleen dat, maar veel van zijn werken zijn vertaald naar andere talen en omgezet in luisterboeken.

1 reactie op “Behind The Smile: Daddy’s Hobby – The Story of Lek, a Bar Girl in Pattaya”

  1. Pieter zegt op

    Info…
    E-book, niet duur..
    https://www.bol.com/nl/nl/p/daddy-s-hobby/9300000017860261/


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website