De watertaxi, Chao Phraya Express, is een leuke en goedkope manier om Bangkok te verkennen. Met de Express Boat (oranje vlag) kan je ook het snelst naar China Town (N 5), de Wat Arun (N 8), de Wat Pho + Grand Palace (N 9) en Khao San Road (N 13).

Je betaalt een paar Baht voor een tocht (zo ver als je wilt gaan). Je kunt het ticket contant afrekenen aan boord (gelieve bij je te houden totdat je boot verlaat).

Je kunt eenvoudig vanaf het Saphan Taksin Skytrain station naar de pier lopen waar de watertaxi’s aanmeren. Je kunt dan kiezen voor een toeristische rondvaart, maar ook voor een watertaxi die een vaste route vaart.

Video: Watertaxi Bangkok

Deze video geeft je aardige indruk van de watertaxi in Bangkok:

2 reacties op “Ontdek Bangkok met de watertaxi (video)”

  1. Marc zegt op

    Is geen watertaxi, maar wel een waterBUS. Deze boten varen een welbepaald traject met meerdere haltes. De watertaxi’s zijn longtail bootjes die van op welbepaalde plaatsen te huur zijn voor de opgegeven bestemming van de klant. Elke opstapplaats heeft zijn eigen werkgebied

  2. Nicole zegt op

    Even vermelden dat hij niet meer stopt bij pier 8 (wat po) stopt alleen bij grand palace


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website