Agenda: Moto GP 2018 in Buriram op 7 oktober 2018

Rainer Herhaus / Shutterstock.com

Voor het eerst in de nog korte geschiedenis van het Chang International Circuit in Buriram is Thailand toegevoegd aan de landen waar de Grand Prix Motorracing wordt verreden. Op 7 oktober aanstaande vindt de belangrijkste race plaats, maar uiteraard is het spektakel van een Grand prix al enkele dagen daarvoor vol in gang.

De Grand Prix in Buriram staat als 15de op een programma van in totaal 19 races. Begonnen werd al in Europa, waar op 1 juli aanstaande de TT in Assen aan de beurt is. Buriram is dan het eerste Aziatische land, dat aangedaan wordt voor Japan, Australie en Maleisië. De laatste race van het seizoen vindt dan in november plaats in Valencia, Spanje.

De kaartverkoop voor dit grootse motorrace evenement in Buriram is in volle gang, u vindt op Internet meerdere websites, waar de toegangskaarten kunnen worden gekocht. Als u van plan bent voor deze grand prix naar Buriram te gaan, is het zaak, dat u nu actie onderneemt, want ik lees hier en daar, dat hotelaccomodatie in en rondom Buriram als nauwelijks meer te krijgen is.

Meer informatie over de PTT Moto Grand Prix 2018 in Buriram vindt u ook op meerdere websites. o.a. op deze link: www.motogp.com/en/event/Thailand

No votes yet.

4 gedachten over “Agenda: Moto GP 2018 in Buriram op 7 oktober 2018

  1. Voor de liefhebbers die tijdens het raceweekend een paar dagen in Buriram willen overnachten, alle hotels groot en klein zijn in een straal van 50 km al maanden geleden volgeboekt.

  2. 2 dagen nadat bekend werd dat de race in Burriram zou zijn kon ik al geen hotel meer boeken. Ja voor meer dan 2000 bath per nacht

  3. Zijn er dan nog tickets to koop en waar dan wel.??

  4. Kaartjes zijn mogelijk nog te koop bij de 7-eleven. Er worden 100.000 bezoekers verwacht. Inderdaad zijn de hotels in de omgeving volgeboekt. Eventueel kan ik nog een kamer regelen voor twee personen.

Reacties zijn gesloten.