Wanneer je er geen probleem van maakt om keer over te stappen tijdens je vlucht naar Bangkok, dan is Malaysia Airlines een prima optie voor Thailandgangers. Je vliegt van Amsterdam naar Kuala Lumpur en met een overstaptijd van ongeveer twee uur vlieg je door naar Bangkok.

De toetreding op 1 februari van de Maleisische luchtvaartmaatschappij Malaysia Airlines tot de luchtvaartalliantie Oneworld biedt zelfs belangrijke voordelen voor luchtreizigers naar o.a. Thailand. Zo wordt bijvoorbeeld het netwerk van Malaysia Airlines – dat meer dan 60 bestemmingen in bijna 30 landen omvat – vanaf nu gedekt door het volledige aanbod van oneworld’s alliantietarieven en verkoopproducten.

Visit Malaysia Pass

Tegelijk met de toetreding introduceerden Malaysia Airlines en oneworld samen de ‘Visit Malaysia Pass’, die aanzienlijke kortingen geeft op de officiële prijzen van binnenlandse vluchten in samenhang met een vlucht door een Oneworld luchtvaartmaatschappij naar Maleisië.

Frequent Flyers

Leden van het Frequent Flyer Programma van Malaysia Airlines profiteren ook van de toetreding van de Maleisische luchtvaartmaatschappij tot Oneworld. Zo worden de privileges van de twee miljoen leden van Malaysia Airlines’ Enrich loyaliteitsprogramma uitgebreid met elke vlucht per Oneworld luchtvaartmaatschappij. Dit geldt ook voor het sparen en inwisselen van mijlen en punten op vluchten met alle Oneworld-partners.

Enrich Platinum kaarthouders krijgen de Emerald status in het oneworld programma. Enrich Gold zal gelijk zijn aan Oneworld Sapphire en Enrich Silver aan oneworld Ruby. Bovendien kunnen Enrich Platinum en Gold leden gebruik maken van alle 550 luchthavenlounges wereldwijd, die worden aangeboden door Oneworld leden, zodra ze met één van de alliantiepartners vliegen. Ook de First en Business Class passagiers van Malaysia Airlines kunnen gebruik maken van de luchthavenlounges van Oneworld-partners.

Global Explorer

Malaysia Airlines neemt ook deel aan Global Explorer, het rond-de-wereld tarief dat wordt aangeboden door alle Oneworld leden en een aantal luchtvaartmaatschappijen die niet bij de alliantie zijn aangesloten.

No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Toetreding Malaysia Airlines tot Oneworld biedt voordelen voor Thailandgangers”

 1. Khun Peter zegt op

  Ik vlieg over twee weken voor het eerst met Malaysia Airlines naar Bangkok, met een overstap op Kuala Lumpur. Ben benieuwd, de service moet erg goed zijn van deze maatschappij.

  • Mathias zegt op

   @ Khun Peter. Blijf erbij als Emirates fan dat met Malaysian ik mijn beste economy vluchten had. Neemt u nog n slaaptabletje of mee gestopt? Met deze films aan boord is in ieder geval zeker niets mis!

   http://www.malaysiaairlines.com/nl/en/mh-experience/select-in-flight-entertainment.html

 2. Jan Drewes Tebbes zegt op

  Als je een binnenlandse vlucht van b.v Bangkok naar Phuket of Ko Samui boekt in bij een Thais reisbureau in bv Pattaya ben je dan goekoper uit i.p.v dat je dit in Nederland boekt bij een reisbureau. Ik kan moeilijk een reisorganisatie vinden in Pattaya.
  Wie kan mij uit deze droom helpen.
  Bij voorbaat dank.
  Jan.

  • Mathias zegt op

   Beste Jan, Ik ga altijd vanuit 2nd road soi 8 inlopend en dan na n 25 tal meter aan uw rechterzijde ligt een klein reisbureautje. Altijd goed geregeld, nooit problemen. U kan ook de reclame zien als u omhoog kijkt! Maar in Soi Buakhao liggen er ook diversen. En als u van Soi Buakhao naar Pattaya Klang loopt en oversteekt liggen er ook n 2tal.

   @ Cornelis, Ben het met u eens dat het beste rechtstreeks te boeken is, maar men heeft wel een creditcard nodig…..

 3. Cornelis zegt op

  Jan, in veruit de meeste gevallen ben je het beste af met rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappij boeken op internet. Waarom daar nog een reisbureau bij inschakelen?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website