Natuurlijk kennen wij allemaal wel Tom Yum Goong, Phat Kaphrao, Pad Thai en Som Tam, maar de Thaise keuken kent meer gerechten die jouw smaakpapillen in opperste staat van verrukking zullen brengen. Veel van deze heerlijkheden zijn in de regio’s te vinden. Dit keer een simpel maar smaakvol eiergerecht: Omelet met Acaciabladeren (Kai Jeow Cha Om) of in het Thais: ไข่เจียวชะอม

Cha Om is een van de tropische variëteiten van de acaciaplant. Het heeft een sterke kenmerkende geur, eenmaal verwerkt in je omelet verdwijnt de geur en heb je een smakelijke groente.

Acaciabladeren zijn te koop bij de Toko.

Zie hier hoe je het gerecht bereid:


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 5 votes.
Please wait...

1 reactie op “Geheimen van de Thaise keuken: Omelet met Acaciabladeren (Kai Jeow Cha Om)”

  1. Mcmbakker zegt op

    Zo lekker


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website