Wie van plan is om begin volgend jaar naar Bangkok te vliegen kan nu al voordelige vliegtickets boeken. Finnair heeft een interessante aanbieding voor de reisperiode tussen 01-09-2013 en 31-08-2014.

Het is wel even zoeken want soms kom je veel hogere bedragen tegen. Je moet dan even wat spelen met de reisdata. Zelf zocht ik bijvoorbeeld voor de periode eind april tot eind mei 2014 en kon toen een retourvliegticket boeken voor € 600,- inclusief alle kosten. Het boeken van de ticket voor Finnair was via de website van BudgetAir.nl zelfs nog goedkoper € 569,46 maar daar komt een Airline Reservation Fee van € 17,50 bij.

Tip: Het is altijd goed om ook een metasearch vliegticketzoekmachine te gebruiken, bijvoorbeeld Skyscanner.nl. Wanneer je dan zoekt op dezelfde data kan je zien of er nog scherpere aanbiedingen zijn.

Ik heb zelf een paar keer met Finnair naar Bangkok gevlogen en dat is mij goed bevallen. De overstap in Helsinki is goed te doen omdat de wachttijd slechts twee uur bedraagt. Je kunt even je benen strekken.

Bijzonderheden vliegticketaanbieding Finnair:

 • Verkoopperiode: tot nader order.
 • Reisperiode: tot 31-08-2014
 • Bagage: 23 kg
 • Vlucht: 1x overstap in Helsinki, wachttijd 2 uur.
 • Overige voorwaarden: Tarieven zijn voor een retourvlucht en zijn inclusief alle belastingen en heffingen, maar een creditcard toeslag kan van toepassing zijn.
 • Tarieven zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en zijn mogelijk niet beschikbaar op alle vluchten.

Meer informatie: www.finnair.com/NL/GB/offers

No votes yet.
Please wait...

8 reacties op “Finnair vliegticketaanbieding Bangkok: € 620”

 1. Dennis zegt op

  Ben net 2 weken terug met Finnair gevlogen.

  Finnair heeft een interessante niche gevonden; Veel vluchten op Azië (China, Korea, Thailand), lokaal personeel (dus goedkoper) en betalen aan boord voor sommige zaken (zoals alcohol). Daar staat tegenover dat de prijs van Finnair lager is dan veel v/d concurrenten en dat past ons Nederlanders natuurlijk ook wel (mij wel althans).

  De service aan boord is prima; Je krijgt de gebruikelijke 2 maaltijden, waarbij tijdens de 1e maaltijd de drank (wijn, bier etc) gratis is. Bij de terugvlucht vanuit Bangkok om 9 uur ‘s ochtends had dat wat mij betreft ook wel bij de 2e maaltijd gemogen. Om 9 uur ‘s ochtends ben ik nog niet aan de bier of wijn. Tijdens de rest v/d vlucht is bier € 4 en sterke drank € 5 en champagne € 10. Het lijkt vooral (een deel van de) Scandinaviërs niet te deren, die drinken flink door. Tussentijdse snacks zijn ook te koop tegen een kleine vergoeding, maar daaraan heb ik nooit geen behoefte; De normale maaltijden zijn afdoende.

  De overstap op de terugreis is met 50 minuten zeer kort, maar transfer op Helsinki kost volgens de Finnen max. 30 minuten en ze hebben speciale security checks (rijen 6, 7 en 8) voor passagiers met korte overstaptijd. Amsterdam is daar 1 van. In de praktijk is 30 minuten ruim voldoende. Helsinki Airport is klein.

  Finnair vliegt met Airbussen; Op de route van/ naar Amsterdam met de A319/ A320 en naar Bangkok met vrij jonge A330-300’s (gemiddeld 3 jaar oud). Helaas is de A330 toch flink rumoeriger in mijn beleving dan de B777 en zeker dan de A380. Desondanks (en dankzij oordopjes) een prima vlucht gehad.

  Finnair is mede gelet op de prijs een aanrader. In vergelijking met China Airlines en KLM zeker niet minder. Toch biedt Malaysian meer beenruimte (34 inch) en Emirates is helemaal toppie (zeker als je een goedkoop ticket kunt bemachtigen!)

 2. Cornelis zegt op

  Met wat zoeken zijn er inderdaad prima aanbiedingen te vinden. Zelf stuitte ik op een tarief van – vanaf – 544 euro bij Turkish Airlines (horend bij de Star Alliance) voor een trip in november. Prima verbinding, 18.25u weg uit Amsterdam, 14.50u volgende dag aankomst Bangkok. Businessclass vanaf 1684 euro. Overstaptijd in Istanboel 2u. Ken de maatschappij van een retour Zuid-Afrika vorig jaar, en mijn ervaringen waren positief.

  • Willem zegt op

   Effe een vraag , hoe is het met de been ruimte gesteld bij Finair , heb gehoord dat het nogal krap is hetzelfde alds bij KLM.
   Graag ven een berichtje hier over
   mvrgr Willem

   • Cornelis zegt op

    Je kunt de beenruimte bij veel maatschappijen in de verschillende vliegtuigtypes hier zelf vergelijken: http://www.reisreview.nl/beenruimte-economy-per-luchtvaartmaatschappij-2.php

   • Dennis zegt op

    Ik ben een paar weken geleden met Finnair gevlogen.

    De beenruimte is iets meer dan bij KLM: 32 inch tegenover 31 inch bij KLM.

    32 inch is eigenlijk de standaard op lange-afstandsvluchten. Op de Europese vluchten van Finnair zou de beenruimte minder zijn, maar eerlijk gezegd vond ik die juist verrassend ruim.

    THAI had (heeft) op de 747’s 34 inch, net als Malaysia op de 777. Op de A380 heeft THAI ook 32 inch, maar daar schijnen weer andere (betere) stoelen in te zitten.

 3. Roland zegt op

  Is het tevens mogelijk tickets te boeken aan dezelfde voorwaarden maar dan in “omgekeerde richting”, ik bedoel vertrek vanuit Bangkok naar Helsinki (en verder) en terugvlucht (via Helsinki) naar Bangkok?
  Ik herinner mij dat vroeger deze vluchten merkelijk duurder waren dan in de andere volgorde. Heb er echt het raden naar wat hiervan de reden mag zijn, weet daar iemand iets (zinnigs) meer van te vertellen?

 4. Peter zegt op

  Er zullen voor deze of de periode volgend jaar ook wel weer promoties komen voor Eva en China Air en KLM, die zeker niet zullen onderdoen voor de prijs van Finnair.

  PTA tickets zijn van BKK naar Nederland te verkrijgen.
  Als de koers een beetje gunstig is kan het aardig oplopen.
  Paar jaar geleden vloog een vriend van mij Elite klasse van EVA voor de prijs van een Economy ticket.
  Het kan dus wel degelijk een aardig bedrag schelen.

  Mijn ervaring is als je een PTA ticket besteld in Nederland voor bijvoorbeeld Bangkok naar Amsterdam dat het maar weinig scheelt.

  mvg Peter *sapparot*

 5. martin zegt op

  Ik vlieg midden nov. vanaf DÜS met de 777 naar DXB, vandaar met A380 naar BKK en terug in feb.2014 BKK naar DXB met A380, vandaar 777 naar DÜS voor € 584,- all in.
  Inkl ook de trein naar luchthaven DÜS en terug. Zitplaats reserveren in de trein extra € 4,-.
  Alle seats (raampje) en special sea-food op alle 4 vluchten al besteld. Geen tip fout,
  € 584,-. Interressant ook; ik start 01:55 in BKK en ben om 12:50 weer in DÜS, dezelfde dag. martin


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website