Indoor skydiven in Pattaya

Vorig jaar in februari verscheen er een verhaal op dit blog “(Sensatie)sport in Pattaya” met een beschrijving van verschillende sporten, die in Pattaya beoefend konden worden en waarbij enige sensatie niet vreemd was. Pattaya heeft er een nieuwe attractie op dit gebied bij, namelijk Indoor skydiven. 

Je zweeft in een verticale windtunnel alsof je een echte vrije val maakt. Je hoeft dus niet uit een vliegtuig te springen, maar zweeft puur op de kracht van wind. Het is een onvergetelijke ervaring, het ultieme gevoel van vrijheid, waarbij de adrenaline door je lijf giert. Iedereen tussen 4 en 88 jaar, niet zwaarder dan 85 kilo en in goede gezondheid kan indoor skydiven.

Uiteraard ga je niet zo maar de windtunnel in, je krijgt een uitgebreide voorbereiding van een professionele instructeur en ook in de tunnel zweef je onder begeleiding van twee instructeurs, die jouw veiligheid bewaken.

Ga alleen, met de familie of met een groep en maak er een leuke, weliswaar spannende, maar vooral ook een ontspannende dag van. Eén van de weinige beperkingen is wel, dat alcohol- of drugsgebruik vooraf absoluut verboden is.

Voor meer info kun je bellen 080 096 7227. Een E-mail sturen aan: info@U-Fly.asia kan ook. Website: u-fly.asia/

Kijk voor een impressie naar onderstaande video:

[youtube]http://youtu.be/KCKudYXO1QE[/youtube]

No votes yet.