Indoor skydiven in Pattaya

Door Gringo
Geplaatst in Sport
Tags: ,
18 januari 2014

Vorig jaar in februari verscheen er een verhaal op dit blog “(Sensatie)sport in Pattaya” met een beschrijving van verschillende sporten, die in Pattaya beoefend konden worden en waarbij enige sensatie niet vreemd was. Pattaya heeft er een nieuwe attractie op dit gebied bij, namelijk Indoor skydiven. 

Je zweeft in een verticale windtunnel alsof je een echte vrije val maakt. Je hoeft dus niet uit een vliegtuig te springen, maar zweeft puur op de kracht van wind. Het is een onvergetelijke ervaring, het ultieme gevoel van vrijheid, waarbij de adrenaline door je lijf giert. Iedereen tussen 4 en 88 jaar, niet zwaarder dan 85 kilo en in goede gezondheid kan indoor skydiven.

Uiteraard ga je niet zo maar de windtunnel in, je krijgt een uitgebreide voorbereiding van een professionele instructeur en ook in de tunnel zweef je onder begeleiding van twee instructeurs, die jouw veiligheid bewaken.

Ga alleen, met de familie of met een groep en maak er een leuke, weliswaar spannende, maar vooral ook een ontspannende dag van. Eén van de weinige beperkingen is wel, dat alcohol- of drugsgebruik vooraf absoluut verboden is.

Voor meer info kun je bellen 080 096 7227. Een E-mail sturen aan: info@U-Fly.asia kan ook. Website: u-fly.asia/

Kijk voor een impressie naar onderstaande video:

[youtube]http://youtu.be/KCKudYXO1QE[/youtube]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website