Beste lezers,

Heeft iemand informatie of ervaring hoe Thai nationals, die in Nederland volledig gevaccineerd zijn (2 x Pfizer) tegen Corona, deze vaccinaties geregistreerd kunnen krijgen in het Thaise vaccinatiesysteem – en/of in de Thaise Corona App (ik geloof Mor Prom?) voor Thaise staatsburgers?

Ik neem aan dat Mor Prom steeds meer gebruik gemaakt gaat worden voor toegang tot locaties (bijvoorbeeld malls), het boeken van binnenlandse vluchten, etc.

Bij voorbaat dank.

Groet,

Rob

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Registratie Nederlandse Corona vaccinaties voor Thai in Thailand?”

 1. TAK zegt op

  Dat is een probleem. Ik heb een Thaise vaccinatie boekje,
  maar ze weigeten mn Nederlandse vaccinatie bewijzen in
  mn Thaise boekje te zetten.

  Ik heb geprobeerd in het Thaise ziekenhuis waar ik eerder
  gevaccineerd en bij de provinciale gezondheid afdeling van
  waar ik woon. Ik moet derhalve met mn Thaise en mn Nederlandse
  gele boekje reizen.

  TAK

 2. walter zegt op

  Dat is inderdaad een probleem. Er is bij mijn weten geen Thaise app of geen Thais document waar je de vaccinaties kan registreren die je buiten Thailand gekregen hebt.
  Dat gaat in Thailand ook een probleem zijn voor de buitenlanders (wij dus…) die hun vaccins in hun thuisland gekregen hebben. Bewijs in Thailand maar eens dat je volledig gevaccineerd bent. En in de toekomst zal dat bewijs meer en meer gevraagd worden. Nu al voor grotere events. Binnenkort misschien ook voor de horeca.

 3. john koh chang zegt op

  het probleem is er voor iedereen die buiten thailand is gevaccineerd.Japanners, chinezen etc. Het is niet te verwachten dat Thailand een document of app gaat maken voor mensen die NIET in thailand zijn gevaccineerd. Iedere buitenlander zal het moeten doen met zijn/haar vaccinatiebewijs. Wij, de nederlanders dus met wat heet het internationale vaccinatiebewijs.

 4. Ger-Korat zegt op

  Nou ik lees in 3 reacties dat het een probleem is, kom op zeg, je hebt toch een papiertje waarom staat dat je gevaccineerd bent en dat is voor een ieder in Thailand duidelijk dat je gevaccineerd bent. Het probleem bij deze is dat er een probleem om niets wordt gemaakt, zo zwaar en groot is het gele internationale vaccinatie boekje echt niet, klein en licht zelfs. En je wordt bijna nooit in Thailand om een vaccinatie-bewijs gevraagd; hooguit bij een vliegreis of soms bij het inchecken in een hotel, en nergens anders. Bij een hotel werd er bij mij slechts 1 maal dit jaar om gevraagd te verklaren dat ik gevaccineerd was en een bewijs werd niet gevraagd.

 5. Walter zegt op

  In het internationale gele vaccinatieboekje kan je in Thailand geen vaccins laten opnemen die niet in Thailand gezet zijn.
  Heb je een bewijs nodig? Meer en meer. Je kan ‘s avonds zelfs Khao San Road niet meer betreden zonder bewijs of ATK test. Idem voor de eindejaars festiviteiten. Volg Richard Barrow voor het laatste nieuws.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website