Luxe reizen in Thailand

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Hotels, Thailand tips
Tags: , ,
6 maart 2016

Luxury reizen is een steeds meer voorkomende trend in het toerisme. Thailand loopt hier zeker niet in achter. In dit blog zijn de laatste luxury tips te vinden.

Bangkok is een paradijs op aarde voor mensen die willen shoppen. Grote merken zoals Louis Vuitton, Chanel, Rolex en nog een scala van luxe merken zijn allemaal te vinden in het shopping walhalla, Siam Paragon.

Ook zijn er mogelijkheden om op culinair hoog niveau te eten bij:

  • L’Atelier de Joël Robuchon, 5th Floor, MahaNakhon Cube, 96 Narathiwas Ratchanakharin Road, Silom, Bangrak, Bangkok, +662 001 0698
  • Burgundy cuisine at J’aime, 105 Soi Sathon 1, Thung Maha Mek, Sathon, Bangkok, +66 2 119 4899
  • Vogue Lounge, 6th Floor, MahaNakhon Cube, 96 Narathiwas Ratchanakharin Road, Silom, Bangrak, Bangkok, +66 2 001 0697
  • Savelberg Thailand, 110 Wireless Road, Lumphini, Pathum Wan, Bangkok, +66 2 252 8001

Een leuke bijkomstigheid is dat Savelberg Thailand door niemand minder dan de Nederlandse topchef Henk Savelberg gerund wordt. Een Nederlandse ster op culinair gebied in Bangkok.

Er is een brede hotelkeuze als je zoekt naar een luxe overnachting. Hieronder worden een paar suggesties gegeven voor een overnachting op hoog niveau.

Bangkok

Hotel Muse, een in 2015 genomineerd luxury hotel. Gelegen in het hart van het centrum van Bangkok. Het 5 sterren hotel onderscheidt zich van alle anderen door haar eigenzinnige, chique en hedendaagse uitstraling. Deze bijzondere combinatie van het beste uit verschillende periodes en werelden zorgen ervoor dat een verblijf hier een unieke ervaring wordt.

Dusit Thani, al sinds 1970 het toonbeeld van luxury travel in Bangkok. Gelegen dichtbij het zakelijk centrum en het prachtige Lumpini park. De stad ligt binnen handbereik met de BTS en MRT naast de entrance

Sofitel So, een nieuw en uniek design hotel van de Franse architect Christian Lacroix. De vormgeving is gebaseerd op de 5 elementen. Per verdieping is een bepaald thema uitgebeeld. Het is mogelijk, indien beschikbaar, om van alle thema’s te proeven door middel van verwisselen van de kamer. Een unieke ervaring die je alleen in dit hotel kan beleven.

Phuket

Ayara Hill Tops Resort, prachtig gelegen op een helling van een heuvel met een prachtig uitzicht over de Surin baai. Het is een resort wat u absolute privacy biedt in zeer ruime suites.

Hua Hin

Marrakesh Resort, een euforisch gevoel  maakt u meester als u verblijft in dit fraaie, in oosterse stijl gebouwde luxe resort aan het strand van Hua Hin, voorzien van alle geneugten en gemakken en uitstekende service, een droom die werkelijkheid wordt.

Exclusieve activiteiten

Voor de reizigers die nog meer avontuur zoeken, is er de beroemde Eastern Oriental Express trein. Deze zeer luxe trein brengt u naar alle hoogtepunten van Thailand en buurlanden.

Er zijn nog veel meer mogelijkheden om van uw luxe Thailand reis een unieke ervaring te maken. Wat denkt u bijvoorbeeld van een stop-over in het Dubai of een kijkje nemen bij het prachtige wereldwonder, Petra in Jordanië.

Neem contact op met Green Wood en vraag voor de meest exclusieve mogelijkheden.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website