Volle bak bij Sinterklaas in Hua Hin (foto’s)

Maar liefst 33 kinderen hebben zaterdag 30 november bij Say Cheese in Hua Hin een cadeautje gekregen. Sinterklaas was daarvoor speciaal overgekomen uit Pattaya, terwijl de drie echte zwarte Zwartepieten hun thuisbasis in Hua Hin hebben.

Vanwege een medisch ongemak besloot de Nederlandse Vereniging Hua Hin en Cha Am de handen ineen te slaan met Say Cheese, waar ook elk jaar Sinterklaas wordt gevierd. Het was met recht een volle bak en een daverend succes.

Nadat hij zich van de kleding van de goedheiligman had ontdaan, ontpopte de sint zich als een uitstekend performer, die als Rick de Singer uit Pattaya de nodige beentjes van de vloer kreeg.

 

 

 

 

 

 

 

 

No votes yet.

6 gedachten over “Volle bak bij Sinterklaas in Hua Hin (foto’s)

 1. Geweldig gedaan, een mooi feest en ik denk alle kinderen heel erg blij. Wat een verademing tov Nederland, blij om te zien dat het nog steeds zo kan.

 2. Proficiat, hier staat men tenminste nog achter de Nederlandse cultuur met een echte Zwarte Piet en geen roet- of veegpiet. Hopelijk blijft deze echte Zwarte Piet ook in de komende jaren de knecht van Sinterklaas.

 3. Beste Hans Bos,

  Zo’ hoort het! Petje af, en wat zullen de kinderen blij zijn.
  Lekker onze eigen zwarte piet en sint.
  Leuke foto’s
  Met vriendelijke groet,

  Erwin

 4. Wanneer ik de sinterklaas zo zie , begin ik al te zweten !
  Hoe die dat vol gehouden heeft , vraag ik me af .

 5. Beste Jan de Vries, ja andere meningen mogen ook zolang het daar bij blijft. Het kan niet zo zijn dat een zeer kleine minderheid, ca 1000 personen, de rest van NL dus ca. 16.900.000 personen hun wil proberen op te leggen.

Reacties zijn gesloten.