Drie dagen Phuket in 4K (video)

Door Redactie
Geplaatst in Eilanden, Phuket, Thailand tips
Tags: ,
22 maart 2019
Big Buddha Phuket

Veel video’s die voorbijkomen zijn goedbedoelde amateur filmpjes. Dat geldt niet voor de jonge Nathan Bartling. Deze videograaf filmt in Ultra HD (4K). 

Het tropische eiland Phuket, het grootste van Thailand, ligt aan de zuidkust van Thailand, op ongeveer een uur vliegen van Bangkok. Het schiereiland is met het vasteland verbonden door een brug en toegankelijk over de weg. De afstand met Bangkok bedraagt ongeveer 867 km. Phuket is verdeeld in drie districten; Thalang in het noorden, Kathu in het westen en Muang in het zuiden.

Het eiland is gezegend met prachtige stranden en baaien. Hier vindt men de mooiste stranden van Azië, een prachtige omgeving (70% is bergachtig) en een ongeëvenaarde keuze aan hotels.

In deze video zie je o.a. enkele stranden van Phuket, een spectaculair avontuur met Skyline Adventure, Zorbing PHUKET! en Paintball in Phuket. Verder nog een bezoek aan de Big Buddha. Jungle Bungy jump, Phuket Wake Park en Go-Kart Speedway.

Nathan gebruikt een Panasonic GH4 camera.

Video: Drie dagen Phuket in 4K

Bekijk hier de video:

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website