Bangkok Airways heeft een interessante vliegticket-aanbieding naar het populaire eiland Koh Samui. Er geldt een korting van 25% op de normale tarieven.

De luchtvaartmaatschappij uit Bangkok biedt een enkele reis aan voor 2.490 baht – 59 euro (exclusief tax en bijkomende kosten). Je kunt voor dit tarief vliegen vanaf Bangkok (Suvarnabhumi Airport) maar ook vanaf U-Tapao (Pattaya).

Koh Samui is in korte tijd uitgegroeid tot een topbestemming in Thailand. Er zijn inmiddels meer dan 260 hotels en bungalow resorts op het eiland.

Meer informatie en boeken: bangkokair.com/eng/promotions/samui_november

No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Koh Samui: Nu 25% korting op een vliegticket van Bangkok Airways”

 1. peter Yai zegt op

  geachte lezer

  Het is een mooi Eiland
  maar voor 80 euro vlieg je naar Saigon en dat is ook een aanrader.

  Vrolijke groetjes Peter Yai

 2. PaulusXXX zegt op

  Bangkok Airways is de meest onbetrouwbare luchtvaartmaatschappij waar ik ooit mee gevlogen heb. Ze regelen niets voor je als er niet gevlogen kan worden vanwege slecht weer o.i.d.. Ze vertellen je het pas op het laatste moment, in de bus onderweg naar het vliegtuig.

  Ik ga liever met de boot vanaf Surathani dan rechtstreeks met Bangkok Airways naar Koh Samui. Bovendien zijn de prijzen van Bangkok Airways in vergelijking tot Air Asia en Nok Air belachelijk hoog en moet je altijd bij betalen voor Luchthavenbelasting e.d.. De taxikosten vanaf Koh Samui Airport naar Chaweng Beach zijn ook erg duur voor een ritje van 5 minuten.

  Vliegen met Bangkok Airways is een verlies-verlies situatie!

 3. Henk j zegt op

  De vermelding van vliegtickets is leuk.
  Echter deze zijn voor een ieder eenvoudig te vinden. Enerzijds door aanmelding op de nieuwsbrief en anderzijds gewoon de websites te bezoeken.
  Airasia en Nokair hebben wekelijks promoties.
  Je kunt bv in november vliegen naar kon kaen voor 495 thb.

  Let wel tickets bij alle maatschappijen zijn per dag wisselend.
  Bij Skyscanner kun je bv een email alert instellen voor bepaalde data.
  Je krijgt dan bericht als er wijzigingen zijn

 4. Marc zegt op

  Bangkok Airways is normaal gesproken behoorlijk duur vwb de vluchten op Samui. (Samui airport is eigendom van BK Airways, vandaar) Dat maakt de aanbieding overigens wel degelijk interessant. Zeker ook omdat deze in het hoogseizoen kan worden gebruikt. De tax die er bijkomt is overigens slechts 100baht, dus uiteindelijk heb je een rechtstreekse vlucht voor nog geen 2600baht van BKK naar Samui, wat ongeveer de prijs zal zijn van Nok Air die op Surat Thani airport vliegt en van waar je dan verder met bus en boot moet (is inclusief te boeken)
  De taxikosten vanaf Samui airport zijn inderdaad behoorlijk, maar ook vanaf de Nathon pier betaal je een fors bedrag naar Chaweng of Lamai.
  Mijn mening is dat Samui het waard is!!!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website