Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten met als basis Abu Dhabi, groet hard. Recentelijk nam Etihad Airways het honderdste toestel (een Airbus A321) in gebruik. En om dat te vieren heeft de luchtvaartmaatschappij honderd feitjes over de wereld op een rijtje gezet.

Feitjes over Thailand

Wist je bevoordeeld dat er in Thailand 35.000 tempels te vinden zijn? Dat Bangkok jaarlijks 2 tot 5 centimeter zakt? En de Thaise hoofdstad ook ‘s werelds heetste stad is?

Feitjes over Nederland

Over Nederland weet Etihad ook het een en ander te melden, zoals: we betalen 140 dollar (?!) hondenbelasting per jaar, fietsen 2,5 kilometer per dag en eten met z’n allen 12 miljoen kilo haring per jaar.

No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Etihad Airways: 100 feitjes over o.a. Thailand en Nederland”

 1. Dick van der Lugt zegt op

  Volgens Etihad zwerven dagelijks 1.600 olifanten in de straten van Bangkok. Dat is al lang niet meer het geval, want verboden. En ik betwijfel of het er ooit zoveel waren.
  Bangkok wordt ook de ‘hottest city’ genoemd. Dat is wat slordig geformuleerd. Bangkok is niet de heetste stad van de wereld, maar de gemiddelde jaartemperatuur is het hoogst.

 2. Wil zegt op

  Als ik met Etihad de datum van de vlucht wil veranderen op de terug reis, wat zijn daar de kosten van ?
  Heb voor 4 mnd geboekt…als ik geen visum voor deze maanden kan krijgen..zal ik eerder terug moeten !!!!

  • Cornelis zegt op

   Gewoon eens de verkoopvoorwaarden van jouw specifieke ticket nalezen op de etihad website.

 3. Sjaak S zegt op

  Ik liep eens in Dubai en voelde de hitte van het asfalt door mijn flipflops heen…. dit heb ik in Bangkok nog nooit gehad. Maar van alle steden waar ik al eens geweest ben (best wel veel) behoort Bangkok voor mij ook tot de heetste…


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website