China Airlines jaarticket vanaf € 639,-

Door Redactie
Geplaatst in Vliegtickets
Tags: ,
5 oktober 2014

China Airlines heeft uitstekende tarieven voor langverblijvers in Thailand zoals overwinteraars. Je hebt al een vliegticket met de geldigheid van 1 jaar (!) vanaf € 639,- all-in. Je mag ook nog eens 30 kg ruimbagage meenemen.

Sadanava stuurde hierover een e-mail naar Thailandblog: “Als regelmatig lezer en reactie gevende expat (Khon Kaen, Thailand) nieuwe aanvulling mbt. vliegtickets. Ik heb net geboekt voor China airlines met de nieuwe voorwaarden en prijzen. Voor mijzelf en zoon van 3 was ik maar 1096 euro kwijt voor een jaar ticket AMS-BKK.”

China Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Republiek China (Taiwan) en maakt deel uit van de Skyteam alliantie. Deze airline vliegt rechtstreeks van Amsterdam Schiphol naar Bangkok.

De belangrijkste aandachtspunten bij de tarieven voor het nieuwe seizoen:

 • Verkoop: vanaf heden
 • Reisperiode: vanaf 1 oktober 2014 en verder
 • Geldigheid tickets: 1 jaar
 • Bagagevrijdom Bangkok: 30 kg in Economy Class en 40 kg in Business class.

Vliegticket prijzen Amsterdam-Bangkok

China Airlines meldt op haar website de volgende prijzen voor seizoen 2014/2015:

 • Economy class: vanaf EUR 639,- all-in.(laag-seizoen)
 • Business class: vanaf EUR 1810,- all-in.

Tarieven zijn op basis van beschikbaarheid, tariefsveranderingen van (luchthaven)belastingen onder voorbehoud.

Voor meer informatie neem contact op met uw reisagent of China Airlines Reserveringen.

Bron: Website China Airlines

No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “China Airlines jaarticket vanaf € 639,-”

 1. Erik Sr. zegt op

  Vorige week heb ik geboekt bij Emirates voor 492 euro.
  Ticket geldig tot eind 2015. Ook met 30 kg. bagage.

  • jan zegt op

   Dat kan wel zo zijn, maar bij Emirates moet je wel een tussenstop of overstap
   maken met een wachttijd. En bij China-airines vlieg je rechtstreeks

   • Erik Sr. zegt op

    Ja, dat is waar. Ik kan mij voorstellen dat als je voor een maand op vakantie gaat je in een keer wilt reizen. Dit geldt voor mij niet en dan vind ik het fijner niet zo lang aan een stuk in het vliegtuig te zitten.. Slaap een nacht in Dubai en neem in Bangkok het vliegtuig naar Udon en kom uitgerust weer thuis.

 2. Peter zegt op

  Jarenlang alleen met C.I gevlogen, maar ben nu overgestapt op Emirates i.v.m het grote prijsverschil . Ticket bij China Airlines voor half jaar ticket meer als 1000 euro eco class en bij Emr. 700 euro .
  Ook de bagage vrijheid was bij Emr 10 kg meer. Heb nadat C.I met KLM partner geworden is alleen maar slechtere ervaringen meegemaakt. Zelf een gerechtvaardige klacht wordt door C.I niet naar tevredenheid en serieus afgehandeld.Nu dus wel aangepaste tarieven m.b.t jaarticket en bagagevrijheid 30kg,
  Mijn GoldCard ten spijt C.I komt voor mij te laat met deze veranderingen. Had nog wel Bussiness Class willen vliegen maar de prijs was toen ook nog niet verlaagd.Doe het wel zonder Gold Card bij Emirates.Is mij bijzonder goed bevallen ondanks de tussenstop ,waar ik absoluut geen voorstander van ben.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website