Foto: Facebook/Natthicha Yachana

Een Portugese vrouw van 22 is tijdens de Full Moon Party op Koh Phangan met een fles op haar hoofd geslagen. De wond moest met 20 hechtingen worden gehecht.

Ze werd geslagen door een medewerker van een winkel die probeerde zijn collega te helpen. De vrouwen belaagde de winkelmedewerker die de vrouw en haar vriendin verzocht de toegang tot de winkel vrij te maken die ze blokkeerde. Toen ze dat niet deden ontstond er een vechtpartij.

De vrouw heeft nog geen aangifte gedaan.

Het voorval is gefilmd en staat op Facebook: www.facebook.com/

7 reacties op “Toeriste (22) gewond na vechtpartij in winkel op Koh Phangan (video)”

 1. lung lala zegt op

  en nu maar hopen dat ze nooit meer in Thailand mag komen, slecht visitekaartje voor de farangs

 2. Marco zegt op

  Gezellig die Full Moon Party’s

  Na het feest zijn de stranden een puinhoop iedereen is high van de drank of drugs.
  Zet het in mijn agenda wil dit niet missen.

  • Siam zegt op

   Stranden? De full moon party is op 1 strand en die wordt schoongemaakt na afloop. Het drank en drugs gebruik heb je ook op feesten en festivals in Nederland en andere landen in de wereld dus dat is niet bijzonder. De fmp is wel verworden tot een commercieel monster (slachtoffer van eigen succes?) waar teveel belangrijke/invloedrijke mensen geld aan verdienen dus dat zal de redenen zijn dat het nog niet verboden is ondanks dreigementen van een verbod.

   Het is mijn feest ook niet meer,ben te oud en het is te massaal en te veel van dit soort excessen.

 3. mee farang zegt op

  Dit is het nieuwe kolonialisme.
  Het laagste van het laagste stapt in vliegtuigen om de armewereldlanden te veroveren.
  De burgers van westerse landen: individuele vrijheid tot in het extreme, misplaatst wereldburgerschap, meedogenloos individualisme, de honger naar bizarre en extreme seksuele avonturen.
  In Azië, of Afrika, of waar dan ook moeten ze ons maar nemen met onze blinkende democratische ideeën.
  Vroeger was het alleen Pattaya waar westerse (Engelse) toeristen zich buitensporig gedroegen – nu is het overal dat ze zo doen.
  Maar alleszins wat zeker is: zij moeten hun manieren houden en daar naar onze pijpen dansen, want wij hebben de centen in handen. Zoals vroeger.
  En de revanche: de stromen arme vluchtelingen naar Europa en de VS.

 4. John Chiang rai zegt op

  Overal op de wereld waar men dergelijke party’s viert, loopt men helaas door de vele drugs en drank die daar in omloop zijn ook het risico dat sommige mensen voor problemen gaan zorgen.
  Problemen die ook op Koh Phangan niet alleen aan bepaalde nationaliteiten toe te schrijven zijn,maar waar zelfs ook Thais vaak bij betrokken zijn.
  Natuurlijk heeft deze Portugesese Dame,die misschien ook reeds de nodige drank etc, genuttigd had, zich als gast niet correct gedragen.
  Maar heeft de mannelijke Thai die met zijn winkeltje eigenlijk afhankelijk is van dit soort bizarre feesten, waar hij dergelijke gasten verwachten kan,zich dan wel correct gedragen?
  Alleen als het om een Thai gaat,zie je altijd dat vele reageerders, automatisch aan de kant van de Thais staan,die volgens hun het volste recht hebben om zo overdreven te reageren.
  Overdreven omdat,hoewel deze jonge dame zich slecht gedroeg,een klap met een fles op haar hoofd ook met de dood betalen kon.
  Zou graag de reactie’s willen lezen,van diegenen die dit alles goed vinden.als het om de eigen vriendin of dochter ging die een keer te diep in het glaasje gekeken heeft.
  Na mijn mening is zowel de jongedame uit Portugal,die zich misdroeg als ook de Thaise winkelbediende die met een fles op haar hoofd sloeg,en met deze handeling haar dood in koop nam,zeker zoveel schuld.

 5. Peter de Bruin zegt op

  Dit Portugees prinsesje niet gewend tegengrsproken te worden!

  Haar opvoeders duidelijk tekort geschoten haar een propere opvoeding te geven inclusief de onvermijdelijke corrigerende tik(ken)!

  Aldus geschiede dat een Thai deze opvoedkundige tik pro deo aan haar serveerde!

  Drank, drugs en ern slechte opvoeding, dan beter maar thuis te blijven.
  Zij had al met al nog geluk, de nodige anderen met soortgelijke sociale handicaps kunnen het in Thailand en/of andere landen nooit meer navertellen!

 6. Bob zegt op

  Ik kan het werkelijk niet volgen, waarom iedereen die meisjes/vrouwen veroordeeld ?!
  Is het normaal dat er met een voorwerp in dit geval een fles op die vrouw geslagen mag worden ?
  Hadden die mensen niet gewoon uit elkaar gehaald moeten worden ?!
  Als die vrouwen verkeerd waren, hadden ze dan niet gewoon de politie erbij moeten halen ?!

  Ik heb vaker van Thaise vrouwen gehoord dat ze bang zijn om een weerwoord te geven aan een man,
  in het verkeer of waar dan ook, bang dat ze klappen krijgen.

  https://www.thesun.co.uk/news/7112500/full-moon-party-thailand-koh-phangan-attack/

  Gezien het comment op social media, en het nieuws vinden de Thaise mensen het niet terecht dat ze handtastelijk waren naar die vrouw en die met een fles geslagen is geworden, de buitenlander vindt het terecht……..gestoorde farangs.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website