Lezersvraag: Is NTV Channel uit de lucht?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
19 oktober 2014

Beste lezers,

Volgens mij is NTV Channel uit de lucht (www.ntvchannel.com). Ze reageren op niets meer. Maar ze sturen nog wel “valse” facturen via een mevrouw in Chiang Mai.

Ook de website is uit de lucht. Geen signaal meer via de tv box en geen ondersteuning. Klopt dit?

Dan gaarne verifiëren en actie ondernemen om onze mede Nederlanders te beschermen.

Groet,

Reinold

No votes yet.
Please wait...

8 reacties op “Lezersvraag: Is NTV Channel uit de lucht?”

 1. Miky zegt op

  Lijkt me wel want ik krijg ook geen enkele reactie op de emails die ik stuur met of ik aub de inlog gegevens mag ontvangen na mijn betaling van 699 Baht. Hoe dat in het verleden ging weet ik niet, maar lijkt me nu pure oplichting dus zint eer ge begint.

 2. Matthieu Hua Hin zegt op

  Vreemd. Ik zie dat de website inderdaad uit de lucht is, maar bij mij werkt het kastje nog prima.

 3. Renévan zegt op

  Ik kan de website http://www.ntvchannel.com gewoon openen dus deze is zeker niet uit de lucht.
  Maar ga even naar http://www.nl-tv.asia deze downloaden en installeren en nog steeds gratis tv kijken. Ik heb bij opties wel Gebruik OpenGL aangevinkt. Het is niet duidelijk wanneer en hoeveel dit gaat kosten.
  De pc met de tv verbinden met een HDMI en prima beeld.

 4. Matthieu Hua Hin zegt op

  Aangezien ik degene die NTVchannel.com goed ken, zou ik het wel heel vreemd vinden als hier iets onoirbaars gebeurd zou zijn.
  Ik heb zojuist met hem gesproken. Zoals wellicht bekend is als buitenlander zaken doen in Thailand niet eenvoudig en dus kan het zomaar gebeuren dat personeel ineens een geheel eigen invulling geeft aan de werkzaamheden als er even niet bovenop wordt gezeten.
  Er is helaas ook hier e.e.a. misgegaan, maar hij is op dit moment druk bezig om alles weer te herstellen. De website is weer in de lucht en bij vrijwel iedereen ook het signaal. De laatste puntjes moeten nog op de i worden gezet, maar in principe kan er dus weer gewoon gekeken worden.

 5. Miky zegt op

  Zou ook mooi zijn als de mensen die een week geleden al betaald hebben ook eens antwoord op hun email krijgen, dan wel gewoon de log in codes

 6. eduard zegt op

  hou er wel rekening mee dat er veel rechten betaald moeten worden met live-tv en vooral met voetbal daarom is bvn altijd een dag later en dan kost het weinig.Ik denk dat, zowel ntv en nltv-asia geen rechten betalen,want dat is bijna niet op te brengen, deze kosten dus het advies is, neem een maandabonnement,

 7. Charles zegt op

  Inderdaad. Ik boekte een bedrag over naar de bewuste mevrouw maar nul
  op het rekest.
  Heb zaterdag jl .bij de politie aangifte gedaan om het bedrag terug te krijgen. Ook ik ontving geen enkele reactie meer op mijn e mails. Oplichting van de eerste klas.
  Er is voor het zelfde bedrag een uitstekende websiite http://www.NLziet , Maar dan moet je wel een VPN hebben adUSD 40,00 en inloggen in Amsterdam. Een echte aanrader. (1 maand gratis om te proberen)

 8. eduard zegt op

  Ik denk dat asianl.tv alles goed aan het voorbereiden is, met die download kan je over de hele wereld kijken, dus zullen betalingsbedrijven benaderen (bv i-deal) om te gaan incasseren,want eenmaal op je laptop gedownload kan je wereldwijd hollandse zenders ontvangen alleen niet te downloaden in Nederland, vraag me af waarom niet , maar je kunt het wel raden


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website