Boeken van Thai Airways met voucher geeft problemen

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
13 maart 2022

Beste lezers,

Probeer al twee dagen een boeking te maken voor een vlucht met voucher van Thai Airways van Frankfurt naar Bangkok in april. Met voucher boeken vanaf Brussel is al niet meer mogelijk!

Het boeken gaat goed totdat ik het noodtelefoonnummer moet invullen. Ik krijg dan de melding dat de landcode +31 niet correct is (Error 1453)
terwijl in bij het invullen van mijn Mobile phone nummer ik de landcode + 31 gebruik wat wel geaccepteerd wordt. Iemand dezelfde ervaring?

Al een e-mail gestuurd naar Thai Airways maar dat gaat erg problematisch , wacht nog op antwoord van een eerdere mailvan 27 februari….

Groet,

Theo

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...

4 reacties op “Boeken van Thai Airways met voucher geeft problemen”

 1. Sander zegt op

  Ik heb dezelfde ervaring met de landcode van het telefoonnummer. Daar loopt het steeds op vast, wat ik ook probeerde. Het ging bij mij om wat binnenlandse vluchten die heb ik daarom maar elders heb geboekt. Boeken lukt(e) dus simpelweg niet bij Thai Airways, ook als je geen voucher hebt en gewoon wilt betalen.

 2. Emiel zegt op

  Als je een e-mail naar Thai airways in Brussel stuurt om te boeken met een voucher dan wordt dat gewoon geregeld, het kan even een paar dagen duren maar voor de rest heb ik geen problemen gehad. Opgeven welke datum je wilt en de prijs die je op internet ziet en dat je de vouchers wilt inwisselen.

  Reservations@thaiairways.be

  Succes.

 3. ruud zegt op

  Die landcode heb ik nooit begrepen bij mobiele telefoons, want die telefoon lijkt wereldwijd te vinden te zijn.
  Met uw mobiele nummer van Nederland kunt u ook in Thailand worden gebeld, of bij een tussenlanding.

  U zou dus kunnen overwegen de landcode van Duitsland op te geven, want dat is waarschijnlijk de landcode die wordt verwacht, aangezien u uit Duitsland vertrekt.

  En ja, dat lijkt me een fout in de Thaise software.

 4. Theo zegt op

  Inmiddels is het wel gelukt via de “voucherlink” dank voor jullie reacties


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website