Lezersoproep: Hobby Cooking Club Hua Hin

Beste lezers,

Ik ben bezig met het opstarten van een hobby kookclubje in Hua Hin voor Nederlanders en Vlamingen. Ongeveer eens in de maand -bij toerbeurt- bij iemand thuis koken en nieuwe recepten uitproberen.

Men hoeft nu geen goede kok te zijn om te kunnen deelnemen, belangrijker is om graag te koken en vooral lekker te kunnen genieten van goed eten. Deelname is gratis en de kosten van de maaltijden worden gedeeld.

In België was ik lid van een hobby kookclub en het was zeer leerzaam maar vooral uiterst gezellig. Bij een groter aantal leden kunnen wij uitkijken naar een professionele keuken om in groepjes te koken onder begeleiding van een chef. Verder voorzien wij diverse culinaire activiteiten Deelnemers worden begin November bij mij thuis in Hua Hin uitgenodigd voor een kennismakingssessie en een korte voorlichting over de werking van de club.

Kook je graag en wil je kookervaringen uitwisselen met anderen stuur mij dan een mailtje. Ik stuur je dan ook wat meer uitgebreide informatie toe over de werking van de club.

Met vriendelijke groet,

Robert

E-mail: sikkens2011@gmail.com

No votes yet.

2 gedachten over “Lezersoproep: Hobby Cooking Club Hua Hin

 1. Beste Robert,
  blijkbaar ben je een Belg, ik ook. Ik weet niet hoelang je reeds in Hua Hin verblijft en of je het sociale leven van de farangs in Thailand kent. In Belgie is dit soort zaken, zoals een kookclubje, heel populair. Belgen zijn gekend als heel sociale mensen en geven er niet om hun woonst open te stellen voor zo een soort sociale bedoeningen. Je bent hier wel in Thailand en vergelijk dit niet met het sociale leven zoals je kende in belgie.. Hier gaat het sociale leven zeer zelden thuis door maar gaan de ontmoetingen met kennissen, vrienden, meestal door ergens in bar of restaurant. Ik vind het een mooi initiatief en zou, indien ik kort in de omgeving zou wonen, zeker deelnemen maar ik vrees voor de zaak. De meesten van de in Thailand verblijvende farangs hebben een Thaise partner …. wat ga je daar mee doen? Ik zelf heb hier reeds geprobeerd om éénmaal per maand ( dus niet belastend ) een “mannen avond” te organiseren, gewoon samen iets eten, wat kletsen onder elkaar, een pint drinken, gewoon een gezellig samen onderonsje. Hier bij mij thuis of ergens op neutraal terrein, heb alle accomedatie ervoor : private bar, snookerbiljart, volledig ingerichte keuken …. resultaat : NIHIL . Ik wens je heel veel succes en hoop van harte dat het lukt .

  Lung addie

 2. Dag Robert,

  Ik volg hier alle berichten en lees dus ook de reacties omdat ik een vermoeden had dat dit van jou kwam en inderdaad….
  De reactie dat je hier al krijgt bevestigd mijn vermoeden, het zal niet gemakkelijk zijn om dit in te richten, bovendien zal je misschien een paar geïnteresseerden vinden en als ze beginnen, hoelang zullen ze het volhouden?
  In ieder geval veel succes, we hopen dat het lukt.
  Louis

Reacties zijn gesloten.