Thailandblog lezeres Augusta roept toeristen, expats en overwinteraars op om elkaar, met een bakje koffie, te ontmoeten in Hua Hin. Je kan binnenlopen op donderdag 12 februari van 10.00-12.30 uur.

De bedoeling van de bijeenkomst is om mensen die zich misschien hier toch alleen voelen de gelegenheid te geven hier andere mensen te leren kennen. Eventuele problemen kunnen hier besproken worden als men dat zou willen. Wij hopen hiermeeNedeiedereen te kunnen helpen. Elke buitenlander is hier welkom. Wel graag een goed humeur mee brengen.

We vragen een kleine vergoeding voor de koffie van 35 baht per kopje.

Het adres is:
Sportcenter
Dusitland 10
Soi 94
HUA HIN

2 reacties op “Lezersoproep: Bijeenkomst Nederlanders in Hua Hin met een kopje koffie!”

 1. pim Haring zegt op

  Beste Nederlanders in en de omgeving van Hua hin of verder weg mag ook .
  Voor bijeenkomsten is daar een Nederlandse vereniging die iedere laatste vrijdag van de maand bijeenkomt .
  Gisterenavond was deze weer druk bezet met zijn meer als 100 leden waren er zeker 60 aanwezig .
  1 gezellig bandje erbij met tevens voorlichting over verzekeringen in Thailand door André van AA verzekeringen maakte de avond zo te zien zeer geslaagd .
  Plots was André voor 24uur verdwenen om even te regelen dat deze nu jarig is ,hij verwacht ongeveer 120 mensen op zijn party vandaag .
  Dat soort dingen gebeuren meerdere keren ,dus als iemand zich eenzaam voelt is het meestal eigen schuld .

 2. Ruud NK zegt op

  Augusta leuk iniatief. Jammer dat ik niet aanwezig kan zijn. Lijkt mij wel erg leuk, even binnen lopen en kop koffie en wat vrienden en bekenden ontmoeten.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website