In een extra nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand in Bangkok wordt het Sinterklaasfeest van dit jaar als volgt aangekondigd:

Vol verwachting klopt ons hart!

Komt Sinterklaas dit jaar naar Thailand? En moet hij dan eerst in quarantaine? Er gaan geruchten dat hij misschien al onderweg is en op 5 december naar Bangkok komt. Maar wij gaan eerst kijken hoe hij in Nederland aankomt. En we gaan zelf alvast de pepernoten maken.

Zaterdag 14 november kunnen we dit op een groot scherm zien. We doen dat dit jaar in The Athenee hotel (61 Thanon Witthayu), tegenover de ambassade.

Het programma start om 17.00 uur maar u bent van harte welkom vanaf 16.30 uur. Voordat het programma begint kunnen u en de kinderen gebruik maken van het zwembad dat naast het pepernoten festijn ligt! Kleedruimtes zijn aanwezig.

Alles is voor de kinderen inclusief: activiteiten, snacks, water, sapjes, kinderbuffet met miniburgers, pasta, pizza, en nog veel meer. Voor de volwassenen: koffie, thee, water, sapjes en alcoholische drankjes twee voor de prijs van een.

De kosten zijn 550 baht per volwassene en 750 baht per kind. Betalen kan aan de deur, contant of met een card. Wie er bij wil zijn kan zich aanmelden via pepernoten@nvtbangkok.org

Graag namen, aantal personen (volwassenen en kinderen) en telefoonnummer doorgeven.

Rating: 5.00/5. From 2 votes.
Please wait...

2 reacties op “Agenda: Sinterklaasfeest van NVT Bangkok op 14 november 2020”

  1. Han zegt op

    Zijn er ook zwarte pieten bij?

    • Martin zegt op

      Hopelijk met heel veel Zwarte Pieten, nu die veelal werkloos thuis zitten! Dankzij enkele verziekers, alsof donkere mensen geen plezier kunnen maken in een mal pakje!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website