Agenda: Voeballen in Hua Hin

Dit jaar zijn we er weer klaar voor: de World Cup voetbal  2014 in Hua Hin. Twee gezellige lange dagen (5 en 6 december) met amateur voetbalwedstrijden tussen farangs (buitenlanders) en Thai teams. In World Cup toernooi doen ongeveer tien landen (nationaliteiten) mee en zo ook een Nederlands elftal.

De Hua hin voetbal regels:

 • Vriendschappelijke wedstrijden dus speel eerlijk en rustig.
 • Elk team heeft zes spelers inclusief de keeper. Wissels zijn mogelijk.
 • Ingooien met de handen dus niet schieten vanaf de lijn.
 • Geen buitenspelregels.
 • Let the best team win and have fun!

Elke speler krijgt een het nationale voetbalshirt van zijn land en een uitnodiging voor het feest met een etentje op zaterdagavond. Kun je mee doen? Of ken je mensen die mee kunnen doen met het toernooi? Laat het me dan zsm weten. Wij hebben Nederlandse spelers nodig. Dus zelfs al ben je op vakantie in Hua Hin kom gewoon meedoen!

Kijk ook op de website (huahin-football.com) voor meer informatie over het toernooi en voetbal in Hua Hin. Of kom eens op een maandag of vrijdag 16:30 – 18:00 naar soi 94 in Hua Hin. Je kunt mij ook mobiel bellen op 0855679720.

Bedankt en tot in Hua Hin!

Met vriendelijke groet.

Maurice

No votes yet.

4 gedachten over “Agenda: Voeballen in Hua Hin

 1. Een zevental jaren geleden heb ik mij laten verleiden mee te spelen in een match tussen een ploeg van Lamplaimat (mijn ploeg) en een ploeg uit Buriram. De beide ploegen bestonden uit dames en heren. Ik kan een ding zeggen, het was pret tot en met. Wij lieten uit respect het scoren over aan de dames. De uitslag van deze vriendenmatch was gelijkspel. Alles gebeurde tijdens een verbroederingsfeest tussen de twee plaatsen. Toen was ik nog jonger, nu zal/kan ik er niet meer aan beginnen.

 2. Leuk idee en coach dit jaar voor de 10e keer het Hollands Beach voetbal team on Pattaya wat plaats vindt van 14 tot 21 december.We hebben nog geen hoofdsponser maar wel een paar kleine sponsers en zoeken nog aktieve en talentvolle voetballers.Wie voelt zich geroepen? Bel me gerust op 0812907310 of email naar colindjpattaya@gmail.com We hebben onvoldoende financien om spelers te laten invliegen zoals vorige jaren, en ieder talent of goede amateur voetballer is welkom.Voor onderdak kan worden gezorgd.

 3. Nou Maurice , ik ben over een dikke week in Hua Hin en zal zeker naar jullie toernooi komen kijken. Ik ben in de leeftijd van Guus Hiddink, dus ben ik meer geschikt om naast het veld te staan dan er in. Dus opgeven om te spelen gaat niet lukken. Gebrek aan coaches zullen jullie niet hebben Heel veel succes, maar vooral heel veel plezier. We zullen er zijn !!
  Corry en Ruud

 4. Hallo Colin en anderen,

  Iedereen welkom! Dus zeker ook spelers uit Pattaya voor het Nederlandse team. Wij hebben ook een aantal Zweedse voetballers die uit Pattaya komen op het toernooi in Huahin op 5-5 dec. Zouden er misschien ook een aantal Nederlanders naar Huahin willen komen om te voetballen? Lijkt mij gezellig en hopelijk hebben we dit jaar dan een Nederlands team 🙂
  Tot ziens en horens,
  Maurice

Reacties zijn gesloten.