Vandaag even niet zo serieus beste lezers van Thailandblog. Lachen doet echt geen pijn. Probeer het eens. En voor de Nederlandse lezers; het kost ook geen geld.

“Youp loopt een Thaise massagesalon binnen en zegt: ‘Ik hoorde dat jullie hier fantastische massages geven.’ De masseuse knikt en zegt: ‘Ja, we kunnen zelfs je hele leven veranderen.’ Youp antwoordt: ‘Perfect, ik wilde altijd al eens ervaren hoe het is om een pretzel te zijn.'”

Ik heb gehoord dat jullie massages echt stress verlichten.’ De masseuse knikt en zegt: ‘Absoluut, sommige klanten zijn zo ontspannen, ze vergeten zelfs hun huwelijkse staat!’

“Ik ging naar een Thaise massagesalon en vroeg om een ‘ontspannende massage’. De masseur keek me aan en zei: ‘Ontspannen? Meneer, dit is Thailand, geen sprookjesland. U gaat hier meer knakken dan in een zak borrelnootjes!'”

“In de Thaise massagesalon vroeg ik of de massage pijn zou doen. De masseuse zei: ‘Alleen als je probeert te betalen met een creditcard die niet werkt.'”

“Ik vroeg aan de Thaise masseur of ze ook iets hadden tegen chronische pijn. Ze zei: ‘Ja, natuurlijk, probeer onze traditionele massage. Je vergeet meteen al je andere pijnen!”

Kunnen jullie ook mijn ego masseren. Ze zei: ‘We hebben sterke handen, meneer, maar niet zo sterk.”

‘Ik vroeg om een massage die al mijn zorgen zou wegnemen. Ze zei: ‘Zeker, maar we zijn niet verantwoordelijk voor wat je vrouw zegt als je thuiskomt!’

Wat houdt die “full body” massage precies in?’ De masseuse antwoordt: ‘Alles behalve je verwachtingen, meneer.’

“Tijdens een massage zegt Youp: ‘Kun je wat lager gaan?’ De masseuse antwoordt: ‘Meneer, dit is een massagesalon, geen biedingen op een veiling.’

Na de massage in Thailand vroeg ik: “Is dit inclusief een happy end?” De masseuse zei: “Alleen als je een goed boek bij je hebt.”

Met dank aan Youp

1 reactie op “Een luchtige kijk op Thailand: over Thaise massage (deel 2)”

  1. Philippe zegt op

    Goed om nog eens te lachen, méér van dit !.
    Andersom: Masseuse (op het strand) vroeg na 5 minuten dat ik daar lag (te genieten) “How long do you stay here” .. ik zei “in total 1 hour I thought …” .. ze moest er zelf om lachen dat ik het antwoord “omweek”.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website