Verlenging tourist visa -ter info. Mijn touristvisum verloopt op 18 april. Met de sluitingsdagen van Songkran in het vooruitzicht ben ik vandaag 4 april bij immigration in Jomtien gaan vragen vanaf hoeveel dagen op voorhand ik mij mag aanbieden om een verlenging aan te vragen. Het antwoord was: vanaf 30 dagen tevoren.

Lees verder…

Het was weer zover, de jaarlijkse verlenging van mijn visum. Het zweet brak me al bij voorbaat uit aangezien, ondanks alle zeer punctuele voorbereidingen, er altijd wel weer een punt of komma wordt gevonden die in de ogen van de immigration officer verkeerd staat en je gewoon als een kleine jongen weggestuurd wordt.

Lees verder…

Ik heb mijn non-immigrant 0 visum een jaar geleden kunnen verlengen met opnieuw een jaar t/m 15 augustus 2016. Vanaf welke datum daarvoor mag ik in dit geval weer naar Jomtien Soi 5 stappen om mijn visum verlenging wederom te verlengen? Mag de datum van 15 augustus overschreden worden en zo ja met hoeveel dagen?

Lees verder…

Ik heb het volgende probleem. Ik heb een jaarvisum die afloopt in juli. Vanaf een maand van tevoren kan deze verlengd worden. Ik ga ieder jaar zo’n 5 maanden naar Europa. Graag zou ik van april tot september naar Europa gaan maar dat kan niet omdat ik in juni het visum moet verlengen.

Lees verder…

Visum Thailand: Ik wil 3 maanden onafgebroken in Thailand verblijven

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Visumvraag
Tags:
12 december 2015

Mijn naam is Manuel en ik ben 40 en heb sinds een aantal jaar een vriendin in Thailand (Pai, Mae Hong Son). Gemiddeld bezoek ik haar maximaal twee maanden per keer. Daarvoor heb ik zonder enige problemen het 60 dagen visum af te halen bij het consulaat in Amsterdam gebruikt. Aankomende reis wil ik graag een maand langer (liefst) onafgebroken in Thailand blijven.

Lees verder…

Thailand visum: Kan ik een Non immigrant O visa met 30 dagen verlengen?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Visumvraag
Tags:
14 september 2015

Ik heb een vraag over een visum. Het consulaat en niemand kan mij antwoord geven op de vraag of een single entree Non immigrant O visa voor 90 dagen nog 1 x met 30 dagen verlengt kan worden.

Lees verder…

Ik ben 74 jaar en getrouwd met een Thaise vrouw. Op 14 oktober 2014 heb ik een visum voor Thailand ontvangen, Non immigrant categorie O. No of entry S. Kosten 55 euro en geldig voor drie maanden.

Lees verder…

Lezersvraag: Wat is voordeliger een visum of visumverlenging?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
30 augustus 2014

Heb ik het fout of… is de verlenging in Nederland voor 30 dagen bij de ambassade nog steeds voordeliger? Wij gaan 7 weken naar Ban Phe en zouden dan toch nog naar Pattaya moeten voor verlenging?

Lees verder…

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website