Vraagsteller: Will

Ik heb een non Immigrant O en net weer een verlenging voor een jaar verkregen in Chiang Mai. Doe dat met de combinatie methode (visum ondersteuningsbrief). AOW + pensioentje ongeveer bht 530.000 en bht 300.000 op BKK bank. En die bht 300.000 moet erop blijven staan, dat is bevestigd door Immigratie CM.

Nu mijn vraag, als ik trouw is dat bedrag bht 400.000 ipv 800.000. Met mijn AOW heb ik dat bedrag al of moet er dan toch een bepaald bedrag op je bankrekening staan, weet jij dat?


Reactie RonnyLatYa

Voor een Thai Marriage is het:

– Ofwel inkomen van minstens 40 000 Baht per maand en te bewijzen met een bewijs van inkomen / visumondersteuningsbrief, of 12 maandelijkse stortingen vanuit het buitenland.

– Ofwel 400 000 Baht op de bank. Moet er 2 maand voor aanvraag op staan en mag je na toestaan van de jaarverlenging gebruiken zoals je wil. Moet er dus niet blijven op staan. Alleen zorgen dat het er tijdig weer op staat bij de volgende aanvraag.  In Kanchanaburi is dit trouwens bij vervolgaanvragen 3 maand.

Vriendelijke groeten,

RonnyLatYa

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website