Vraagsteller: Rudiger

Ik heb wat vragen ivm het omzetten van een ”extension of stay” gebaseerd op retirement naar een “extension of stay” gebaseerd op mariage.

Ik ben naar het immigrationkantoor in Korat geweest en daar hebben ze mij wat documenten meegegeven. Twee documenten voor mij echtgenote in Thai, plus een lijst van wat er nodig is ook in Thai. Ook 2 documenten, een STM 2 en een TM 7.

Nu zou ik u willen vragen welke documenten ik allemaal nodig heb? Ik heb weet van enkele, zoals inkomen, bankstatement, foto’s van woonst, kopie paspoort, maar ik denk dat ik er nog wel wat mis.

Kan u mij hierbij helpen met deze?


Reactie RonnyLatYa

Ik heb er vorige maand nog een TB Immigration Info Brief over gemaakt. Het is wat ik moest aanleveren in Kanchanaburi maar zal niet zoveel afwijken in Korat denk ik. Ik heb het bankbedrag gebruikt, maar inkomen kan ook natuurlijk.

Mogelijk moet er een getuige aanwezig zijn bij een eerste aanvraag, maar kan ook zijn dat die enkel moet aanwezig zijn bij het huisbezoek. Liefst iemand die jullie goed kent. Zorg ook dat je vrouw erbij is.

TB Immigration Info Brief 014/21: Jaarverlenging “Thai Marriage” – Immigration Kanchanaburi | Thailandblog

Indien iets niet geheel duidelijk laat je het maar weten.

Succes.

– Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website