Melder: RonnyLatYa

Het aanvragen van een zogenaamde COVID-19 verlenging werd opnieuw verlengd tot 27 september 2021. Dit wil zeggen dat immigratieofficieren een verlenging van de verblijfsperiode mogen toestaan van 60 dagen i.p.v. 30 dagen. In principe wil dit zeggen dat je dan zou kunnen blijven tot 26 november 2021 als je de verlenging nog vraagt op 27 sep 2021.

Prijs per verlenging is zoals steeds 1.900 Baht.

Oorspronkelijk diende deze verlenging enkel voor zij die niet naar hun thuisland konden terugkeren vanwege COVID-19. Maar de praktijk heeft al uitgewezen dat iedereen met een toeristenverblijf wel die verlenging kan bekomen en via een normale verlengingsaanvraag.

Uitzonderingen zullen misschien dan weer de regel bevestigen zoals altijd. Zal dan wel weer van de immigratieofficier afhangen.

Bron: Thai immigrationbureau

******

Note: “Reacties zijn zeer welkom op het onderwerp, maar beperk u hier tot het onderwerp van deze “TB Immigratie Infobrief. Heb je andere vragen, wil je graag een onderwerp behandeld zien, of heb je info voor de lezers, dan kan je dat steeds sturen naar de redactie. Gebruik hiervoor enkel www.thailandblog.nl/contact/. Bedankt voor uw begrip en medewerking”.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website