Het valt niet mee om een betrouwbare taxichauffeur te vinden in Thailand. Vandaar dat ik mijn ervaringen met de lezers wil delen. 

Zoek je een goede taxichauffeur, die in een fatsoenlijke auto rijdt, zich aan de snelheid en de verkeersregels houdt, zijn afspraken nakomt en niet duur is dan moet je Mister Rush bellen.

Mister Rush woont in Bangkok en brengt je graag van Bangkok naar Pattaya, Hua Hin, Rayong, Koh Chang of naar Ban Phe (Koh Samet) en vice versa.

Ik heb zelf gebruik gemaakt van zijn diensten toen ik van Hua Hin naar Bangkok moest reizen en ben daar zeer tevreden over. De rit koste mij 2.000 baht. Meer prijzen staan op zijn website: rushtaxi.net

Mister Rush spreekt goed Engels, kent de Nederlandse en Belgische cultuur een beetje en is een vriendelijke man. Zijn tarieven zijn schappelijk en je krijgt keurig een sms-je mocht hij wat vertraagd zijn. Ik kan je hem van harte aanbevelen.

Je kan hem bellen voor onder andere: taxidiensten (ook mini-van), dagripjes, prive-chauffeur, excursies, luchthaven pick-up, etc.

Contactgegevens:

12 reacties op “Betrouwbare taxichauffeur in Thailand nodig? Bel mister Rush!”

 1. ruud tam ruad zegt op

  Kan het helemaal bevestigen Peter. Wij hebben ook gebruik gemaakt van zijn diensten dit jaar en zijn zeeeer tevreden. Goede taxi goede chauffeur en inderdaad zeer correct in antwoorden en berichtgeving over vertrek, vertraging of anderszins.
  Trouwens een collega van hem die hij zelf ook aanbeveelt; zelfde laken en pak. Goede auto vriendelijke man en goede chauffeur.

  OK Rush Thank you

  Mr Ruud en Mrs Corry

  Ruud

  • wilma zegt op

   Goedenavond.

   November 2015 verblijf ik voor 22 dagen in Thailand – Pattay. Uiteraard willen mijn man en ik heel graag, vanuit het Thai Garden Resort, diverse trips maken.
   Nu lees ik dit bericht over Mr. Rush, maar wat zou het fijn zijn als er iemand is die ook zo’n betrouwbare taxichauffeur weet in Pattay.

   Het wordt onze eerste keer Thailand dus wij houden ons graag aanbevolen voor allerlei tips :).

 2. Robert Jan Bijleveld zegt op

  Bedankt voor de tip, ik sla ‘m op.

 3. Nik zegt op

  Meerdere malen met Rush gereisd in de afgelopen maanden. Ook de mensen die hij in dienst heeft zijn vriendelijk en aangenaam.

 4. jurgen zegt op

  Hi

  Als we het dan toch over goed taxi chauffeurs hebben 🙂

  In de omgeving Huahin heb ik goede ervaringen met Philaiwan (Ze is een vrouw, dus veilig voor de dames onder ons)

  Zij brengt je overal naar toe in de omgeving van Hua hin voor een goede prijs

  0066843994225

  Groetjes
  Jurgen

 5. Foodlover zegt op

  Rush taxi heeft heel veel kennissen van ons vervoerd vanaf de luchthaven naar Rayong v.v. voor een heel schappelijke prijs.
  Goede veilige auto’s en betrouwbaar.Mocht ik zelf een taxi nodig hebben zal ik zeker hem vragen.

 6. Jan zegt op

  Ik kan nog niet mijn ervaring delen betreft het rijden maar ik heb hem al wel gemaild aangezien we begin maart van BKK naar Hua Hin willen en gebruik willen maken van zijn diensten, ik moet zeggen dat de afspraken hieromtrent erg soepel zijn verlopen en hij snel terug mailt ik heb inmiddels ook whatsapp contact. Als het vervoer net zo gaat verlopen als het contact dan komt het helemaal goed….
  Jan.

 7. Jack G. zegt op

  Ik heb de indruk dat het vervoer via een bedrijf uit Hua Hin meestal goed gaat. Ik lees eigenlijk altijd goede berichten. Ik heb ook altijd goede ervaringen. Nette wagens, rustige chauffeurs, op tijd, rustig over de bumpy weg naar Bangkok en voor 1800 ( prijspeil november) is alles geregeld.

 8. Ruud van Heuveln zegt op

  Ik heb t nummer direct in telefoon gezet.
  Altijd makkelijk een goede chauffeur.
  Afgelopen jaar met minivan naar Ko Chang geweest, het leek wel een race.
  Nu op Koh Samui ,ik gaat gelijk deze meneer reserveren als we terug gaan.
  Vriendelijke groet Ruud.

 9. ruud rotterdam zegt op

  Als tip bedoelt, Mensen die een zeer goede Gids zoeken, die ook kan zorgen voor een goede auto met airco en een betrouwbare chauffeur. kan ik deze gids van harte aanbevelen hier hebben wij 4 maal in diverse jaren een maand mee opgetrokken spreekt Engels, beetje Nederlands zeer bescheiden pracht mens. staat volgens afspraak eventueel bij het vliegveld op je te wachten.
  PHANOM LUASUBCHAT Tour-Operater Chiang Mai, Thailand, Laos
  Mobile:66-01-9604763. E-mail [email protected].

 10. wilma zegt op

  Goedenavond.

  November 2015 verblijf ik voor 22 dagen in Thailand – Pattay. Uiteraard willen mijn man en ik heel graag, vanuit het Thai Garden Resort, diverse trips maken.
  Nu lees ik dit bericht over Mr. Rush, maar wat zou het fijn zijn als er iemand is die ook zo’n betrouwbare taxichauffeur weet in Pattay.

  Het wordt onze eerste keer Thailand dus wij houden ons graag aanbevolen voor allerlei tips :).

 11. Jo Beerkens zegt op

  We zien geen reactie uit de omgeving van Chiang Mai. Onze vaste taxichauffeur hier heet Chairit. We kennen hem intussen 8 jaren.
  Hij spreekt prima Engels en is tevens gediplomeerd reisleider. Hij is betrouwbaar, vriendelijk en behulpzaam. Hij heeft een 7-persoons privé- taxi, hij is zeker niet te duur.
  Als hij zelf geen tijd heeft, zorgt hij voor een goede vervanger. Chairit doet stadsritten, dagtochten en ook meerdaagse tochten. Telefoonnummer: 089 701 0291.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website