RaanAsia

Als u in Thailand verblijft en Thaise gerechten wilt bereiden zal dat geen probleem zijn. Ik bedoel, waar koopt u de Thaise producten en ingrediënten in België of Nederland? Ik woon in Thailand en ben niet meer op de hoogte, maar ik kan mij herinneren dat je voor speciale ingrediënten nog wel eens kon slagen in een Chinese toko.

In de loop der jaren is de populariteit van de Thaise keuken enorm gestegen in België en Nederland. De Thaise gerechten zijn lekker, gezond, licht verteerbaar en zeer gevarieerd. Om perfect Thais te kunnen koken gebruikt u het best de originele ingrediënten uit Thailand en die zijn tegenwoordig in kleinere en groter Aziatische winkels te koop.

RaanAsia

Neem bijvoorbeeld RaanAsia in Brugge (Sint Pieters), een Oosterse supermarkt met voedingsproducten uit vele Aziatische landen, waaronder Thailand. Ook non-food produkten als rijstkokers, wok, stoommandjes en vijzels zijn er te koop. Men claimt dat er wekelijks aanvoer is van verse kruiden (koreander, limoengras, zoete basilicum, gember,…), groenten (papaja, pakchoi,…) en fruit (doerian, rambutan, mango,…) uit Thailand.

RaanAsia

De uitbaters van RaanAsia zijn de Belg Thierry Devos en zijn Thaise partner Mallika Tiamkaew. Met de Thaise achtergrond van Mallika is het niet verwonderlijk dat het accent van het assortiment in hun supermarkt op Thailand ligt. Kijk eens op hun website www.raanasia.be , het levert vast al voorpret op om te zien wat er allemaal te koop is.

Slogan

Ik vond hun slogan wel erg leuk:

“Wij hebben alles voor Aziaten om zich ver van huis, thuis te voelen.

Wij hebben alles voor Europeanen om zich thuis, ver van huis te voelen”

Als u gaat

Natuurlijk  is iedereen welkom in Brugge maar als u in, ik zeg maar wat, Alkmaar of Lommel woont, verwacht ik niet dat u die reis naar Brugge maakt speciaal voor een bezoek aan RaanAsia. Immers, er zijn meerdere winkels door het hele land waar u terecht kunt en daarop is dit artikel gericht: waar koopt u Thaise producten en ingrediënten.

Schrijf een reactie, zodat mede-bloglezers er hun voordeel mee kunnen doen.

Rating: 5.00/5. From 4 votes.
Please wait...

56 reacties op “Waar koopt u Thaise producten en ingrediënten?”

 1. Op loopaftand van mijn huis zijn inmiddels 3 Toko’s die van alles hebben. Zelfs supermarkten hebben behoorlijk wat keuze.

 2. samee zegt op

  De tijd dat er alleen nog kleine tokootjes te vinden waren, ligt ver achter ons.
  Neem een keten als Amazing Oriental. Reeds in veel grote steden te vinden en het zijn gewoon volwaardige supermarkten met een ruim aanbod.
  Grootste importeur in NL is volgens mij Asian Expressfood in Kampen. Zij bevoorraden zo’n beetje alles wat oosterse waar aanbied in NL en omgeving.

  • Gringo zegt op

   Ik heb het assortiment van Amazing Oriental doorgekeken en zie voornamelijk Chinese producten. Ik heb geen enkel typisch Thais product ontdekt en daar ging mijn verhaal over.

   • Lessram zegt op

    Naast Thais is er inderdaad ook een deel Chinees, Koreaans, Indonesisch en Surinaams. Maar Amazing Oriental heeft echt schappen vol Thaise producten, vers, diepvries en op het schap. Wij gaan bijna wekelijks naar Amazing Oriental in Nijmegen, en ik zou niets weten wat ik daar NIET kan kopen.

   • raymond kil zegt op

    Miin (Thaise) vrouw werkt in een winkel van Amazing Oriental, er zegt dat er wel degelijk ook een behoorlijk assortiment Thaise producten verkocht worden.
    Mvg. Ray

   • theobkk zegt op

    Beste Gringo,

    Ik ben samen met mijn vrouw meerdere malen bij Amazing Oriental in Breda wezen winkelen en die hebben een heel assortiment Thaise produkten, zelfs de rijst die ze verkopen is hoofdzakelijk Thais.
    De enige klacht die mijn vrouw heeft is dat ze geen “hot basil” verkopen. Verder kan ze alles vinden wat ze nodig heeft en bij vergelijkbare produkten uit andere landen is het Thaise product natuurlijk het beste.

    • Rob V. zegt op

     555 nationalisme. wij kochten gewoon producten uit de regio, soms Thai soms uit een buurland. Zonde om een mooie aanbieding te laten schieten of vast te houden aan een product wat eigenlijk te duur is geworden.

     Maar wat is ‘hot basil’? Ik ken alleen กะเพรา (kàphrao, Thaise basilicum) en โหระพา (hǒoráphaa, zoete Thaise basilicum). Die laatste ‘sweet Thai basil’ valt bij Amazing Oriental wel te kopen, en dat gebruik ik dan maar in mijn กะเพราหมู (kràpaomǒe:). De gewone Thaise basil valt niet te vinden. Een derde variant ken ik niet.

     http://www.baanying.sg/baanying/blogs/The-Difference-Between-Holy-Thai-Basil–Krapow—and–Sweet-Thai-Basil–Horapa-

     Volgens wikipedia is een 3de variant ‘limoen basilicum’, zegt mij niks:
     https://en.wikipedia.org/wiki/Thai_basil

     • theobkk zegt op

      Rob, mijn vrouw noemt het zo en gebruikt het ook vrij veel in haar eten. Ik vlieg volgende week zondag weer naar Thailand en zal haar dan om de Thaise naam ervan vragen.

      • Rob V. zegt op

       Theo, ik vermoed dat ze gewoon กะเพรา/kàphrao
       bedoeld. Maar met 40+ soorten basil (aldus Wikipedia) weet je maar nooit.

     • Lessram zegt op

      Er zijn veel soorten basilicum. Die limoen basil is een van de vele andere variëteiten, net als de “gewone” basilicum die we kennen van de pesto en andere intaliaanse gerechten.
      De thaise holy basil (horapa / peperachtige smaak) is soms ook bij amazing oriental te koop maar minder vaak inderdaad. Kwestie van alle blaadjes eraf (met uitzondering van de top) en gebruiken en de rest in zeer natte grond zetten tijdens de lente/zomer. Rest van de zomer heb je voldoende basilicum.

     • Peter zegt op

      De lemon basil kun je bij de meeste kwekerijen kopen als plant in de pot

      Ik ben nog aan het uitzoeken, nabij Emmen zou een Thai wonen die allerhande Thaise groentes kweekt.

     • Eddy zegt op

      Hot basil of holy basil is de gewone grapao, blad is groen van kleur. Deze kun je inderdaad niet makkelijk krijgen in Nederland. Soms in de kleinere toko’s.

      Er is ook een meer pittige versie, grapao deng, red basil genoemd. Kleur blad is als die van rode kool. In Thailand kun je die meestal uit de tuin halen.

      http://www.panothaishop.com/en/product/36/

     • Paul Schiphol zegt op

      Bij Wah Nam Hong, in Amsterdam wordt Krapao wekelijks vers uit Thailand aangeleverd. Heerlijk en in de koelkast goed nog enkele dagen goed te houden. Dit in tegenstelling tot Europese basilicum die je buiten de koelkast dient bewaren.

 3. O zegt op

  Sawaatdee.
  En waar in Nederland
  Oriental zeker ?? Regio Cuijk
  Bvb Dank

 4. Rob V. zegt op

  Ik woon in de Randstad maar een goede toko is er niet in een straal van 5km. In de stad is er wel een Chinese toko met langhoudbare Thaise producten en algemene Aziatische verse producten. Maar bijvoorbeeld Thai Basil kun je er niet kopen. Dichtsbijzijnde gelegenheid is de regio Den Haag met diverse grote Aziatische winkels in China Town. Maar dagelijks 20km reizen (enkele reis) voor klein vers is me teveel gedoe.

  Dat is wel jammer want ik kook nu veel minder vers Thais dan voorheen. Toen kwam mijn lief dagelijks in Den Haag en nam dan boodchappen mee. Dan kookten we samen of Thais of Europese pot. Voorheen aten we de helft van de tijd Thais, de andere helft aten we Europees. Nu eet ik slechts Europees en wat en de bekende Aziatische producten (boemboes enzo) die er bij de bekende ketens te halen zijn.

 5. Jack zegt op

  In Nederland ligt het toch anders dan in Belgie, door onze eeuwen lange band met Indonesie, kennen wij al zeer zeker vanaf vlak na de tweede wereldoorlog de Indische toko ; in Nederland wordt al heel lang nasi en bamie gegeten met allerlei soorten sambals erbij.

  De toko’s hebben hun assortiment met allerlei aziatische producten aangevuld.

  In Nederland kan je dan ook in de kleinere plaatsen deze winkels aantreffen.

 6. Christiaan zegt op

  Vele jaren geleden kocht ik Thaise producten in de Thai Shop, Koningsstraat 42 te Amsterdam. Later kon ik voor veel artikelen ook terecht in toko’s, die in veel steden te vinden zijn. In Tilburg was een toko, die iedere donderdag verse producten kreeg. Die kwamen per vliegtuig in de middag, werden dan opgehaald en waren dan ‘s avonds leverbaar.
  Amazing Oriental levert voornamelijk Chinese producten, maar wellicht is de moeite waard eens te kijken op de website van Hello Thai Supermarkt, waar je online zeer veel kunt bestellen en waar ze ook recepten leveren.. Het E-mail adres is: info@hellothai.nl

  • Jasper zegt op

   De Thai shop in de Koningstraat is er nog steeds, maar wij vinden hem erg duur. Ook zijn de produkten niet altijd even vers. Het aanbod van de Online shop “Hello Thai” is ook beperkt en ook zij zijn aan de dure kant.

   In Amsterdam is de allerbeste keuze met het ruimste assortiment “Dun Yong”. op de hoek van de Geldersekade en de Stormsteeg. Speciale Thaise sectie, en heel veel vers en redelijk geprijsd.

   Daarnaast is in AMsterdam bij Surinaamse Toko’s vaak goed waterwinde (morning glory) en Bitter Gourd te koop, naast goedkope gember en andere exotica.

 7. Erwin zegt op

  Vanavond ga ik naar de boot in Rotterdam vlakbij de Euromast. Daar is ook een supermarkt van A.O en verkopen wel degelijk Thaise producten van diverse merken en ook hebben ze ook Singha bier neem dan gelijk een tree daar van mee tegen een redelijke prijs.

 8. Michel zegt op

  In antwerpen de van Wezenbeekstraat (chinatown)over het centraal station.Veel winkels met aziatische producten.Ook veel keuze in Thaise produckten.Daar gaan we altijd naar toe.Ook bij ons in Deurne(antwerpen)op de bisschoppenhoflaan een grote chinese supermarkt met ruime keuze Thaise produckten.

  • BangkokFred zegt op

   Zit in de Van Wesenbekestraat ook een grote Thaise supermarkt genaamd Seing Thai met ook een webshop http://seingthai.com

   • B.Elg zegt op

    Klopt, Seing Thai heeft bijna alle Thaise producten. Mijn Thaise echtgenote vergelijkt de prijzen van Seing Thai altijd met Sun Wah, eigenlijk een vrij grote Chinese supermarkt. Die hebben ook veel Thaise producten en vaak goedkoper dan Seing Thai.

 9. jean pierre zegt op

  In Gent bestaat Suan Thai supermarket al sinds 1996. Hun website is suanthai.be. Leverancier aan verschillende aziatische winkels in Vlaanderen. Zeker het bekijken waard.

  • Hugo Cosyns zegt op

   “Suan Thai leverancier aan verschillende aziatische winkels”
   ik weet niet welke winkels je bedoeld in vlaanderen maar ik vermoed als winkeltje dat je toch een beetje te duur zal zijn.
   Ik ken alle leveranciers uit Belgie en Nederland die asian food importeren en leveren aan Thaicenter Gent en ik zie die ook bij jou leveren .

 10. Henry zegt op

  Ik koop mij Thaise producten en ingredienten bij: Amazing Oriental Rotterdam-Alexandrium, Kreeftstraat 32 – 34, 3067 JV Rotterdam. 3 x per week verse aanvoer uit Thailand en Malaysia.

 11. M. Bavelaar zegt op

  Tijdens de vele reizen door Thailand heb ik ook vele kookworkshops gedaan. Uiteraard om thuis in NL ook authentiek Thais te kunnen koken, wat ik vrijwel dagelijks doe. Ik ben dus blij dat er een aantal locaties zijn waar ik mijn inkopen kan doen, ook al is het qua bevoorrading aan verse groenten nog wel eens behelpen. Ik doe de laatste jaren nu voornamelijk inkopen in Thailand zelf (verse langhoudbare groenten/specerijen) en in NL bij Amazing Oriental (werd al genoemd), en Wah Nam Hong wat 2 ketens zijn van Aziatische supermarkten. Deze bieden een groot assortiment, maar echt specifiek Thais georienteerd zijn deze dus niet, dat klopt. Dat blijkt ook niet nodig zolang ze er de basisingredienten maar bieden: kokosmelk, currypastas, rijst, noedels, chilipepers, limoen, vissaus, oestersaus etc. etc. Ook Thaise groenten en verse kruiden worden wel verkocht maar zijn soms niet voorradig of niet van de kwaliteit die ik zoek. Dit is wel vervelend wanneer je specifiek voor iets 30 minuten in de auto onderweg bent…helaas komt dit voor. “Mai bpen rai”…ik verzin wat anders en word inventief; tegenwoordig vries ik Thais Basilicum in, wanneer deze op voorraad is neem ik enkele extra pakjes mee, zodat ik vanuit de vriezer een voorraadje een bak geplukte blaadjes heb. Die Thaise Papaya voor 6 euro per stuk laat ik liggen; SomTum eet ik wel weer als ik in Thailand ben.
  Ik weet dat er het centrum van Amsterdam een paar kleinere Thaise winkels zitten, maar echt in buurt zijn ze helaas niet voor mij, maar is misschien wel een tip voor anderen?

  • Lessram zegt op

   Thaise Basilicum invriezen? Blijft er dan nog smaak over? Ik heb altijd “geleerd” dat Basil alleen vers zijn smaak behoudt en bij het wokken e.d. pas de laatste minuut mee te wokken. Wij hebben de Thai Basil in onze NL tuin staan, groeit genoeg om niet te hoeven kopen. In de winter sterft ie af, dus dan inderdaad wel bij toko kopen.

   Pappaya is inderdaad ook een groot probleem qua prijs. Die zijn mij ook te duur, en als je pech hebt ook al te rijp voor SomTam. Hiervoor in de plaats gebruik ik altijd onrijpe mango. Alle supermarkten verkopen die tegenwoordig, en spotgoedkoop. Daarom vaak nog steeds onrijp, ze nemen voor die prijs de tijd niet meer om goed te laten uitrijpen. Voor de SomTam dus ideaal.

   • Jasper zegt op

    Groene papaya in de Surinaamse toko 3,95 voor een flinke.

    • Marius zegt op

     Zoals er vele rassen voor pepertjes zijn, zijn er ook veel tassen pappaya. En dus smaakverschillen.

 12. Eric zegt op

  wij gaan altijd naar Amazing Sang Lee in eindhoven( woensel) die hebben erg veel Thaise produkten.
  Oriental in Eindhoven heeft voornamelijk chinese produkten en dus niet voor Thai

 13. Ruudje zegt op

  Als we ergens naar toe gaan dan is het naar Amazing Oriëntal in Duiven. Verder bestelt mijn thaise vrouw veel online en wordt dat de volgende dag netjes bezorgt.

  • khunhans zegt op

   En waar besteld ze dan?..is dit ook bij Amazing Oriëntal? Ook wij moeten altijd een heel eind rijden voor de toch al veel te dure Thaise producten.

  • Robert zegt op

   De Amazing Oriëntal in Duiven kan je alleen koen als je een pas hebt. Het is nl het distributie centrum van AO. In Arnhem aan de Johan de Witt laan is de dichstbijzijnde winkel van AO.
   Verder is er een echte thaise winkel in Apeldoorn: Toon.

 14. tak zegt op

  Ik kom het liefst zo weinig mogelijk in de Thaise toko’s, gelukkig moeten we hier een end voor reizen. 1 Maal per maand gaan we er heen en als ik dan kijk wat we dan moeten betalen en hoeveel er in het karretje ligt, dan schrik ik toch wel. Eggplant (3 stuks) 100 gram € 2,30 horpa (basilicum) € 2,50

  • Marius zegt op

   Ik ook. Maar voor een Thaise vrouw is er een voorwaarde om hier te blijven en dat is smaakvol eten.

   • Rob V. zegt op

    Ik denk dat je de Nederlandse mannen die niet in Thailand zonder hun aardappeltje of pasta kunnen ook de kost niet wilt geven. (en vergeet de Thaise mannen en Nederlandse vrouwen niet). Niets vreemd lekker van thuis te willen eten, maar elke dag of dagelijks? Dan is migratie niet echt je ding want het vereist open staan voor andere dingen, aanpassingsvermogen.

  • Marius zegt op

   Tussen haakjes. Ik heb al enkele jaren potten met de echte Thaise makhua. We eten er al 3 weken van en is nog volop aan het groeien. Ook de basilicum, blaadjes eraf en op een vochtig warm plaatsje.
   2 vliegen in een klap, heb je meteen lekkere Kaeng Kiawaan

 15. françois zegt op

  hello, suan thai market in gent absolute aanrader

 16. Henry zegt op

  Ola

  Woon in het zuiden van franrijk , en wij doen onze inkopen (thais) in THAI ORCHIDEE in Perpignan , je kan er ook eten, eigenaars zijn Vietnamees maar spreken thai..

  see you

 17. Ronald zegt op

  Hoi allemaal.
  Ik ga met mijn Thaise vriendin meestal naar Amazing Oriantal of Sang Lee (ook op zondag open) in Eindhoven.
  Maar zo nu en dan gaan we ook naar Genk of Hasselt.
  In Waalwijk is ook regelmatig een markt met Thaise producten bij de tempel als deze weer toegankelijk is.
  Ik heb het geluk dat ik als zzp’r voor een Groente en fruitbedrijf transport verzorg en waar mijn vriendin werkt zodat ik via inkoop aan verse Durian kan kopen tegen redelijke prijs.
  In het verleden ben ik voor een andere Groente en fruit leverancier op het Foodcenter in Amsterdam geweest. Daar zit oa Karsten die veel Aziatische producten verkoopt zoals Horepa leaves en nog vele andere producten maar hiervoor moet je wel een groothandel pasje hebben.
  Mvg Ronald

 18. Patrick zegt op

  Wij doen regelmatig inkopen bij Heussen en Schroeff in Landgraaf. Zij hebben een toko maar zijn ook distributeur door Europa.

 19. Rene Wouters zegt op

  Voor België zijn er enkele winkeltjes juist over het Sint Pieters hospitaal (zijn ze aan het afbreken)in de Brusselsestraat in Leuven alsook aan het einde van deze straat waar een rond punt is. Daar is er exotic world waar verschillende Thaise en aziatische goederen te koop zijn .

 20. Jacco zegt op

  Laatst zelf pad thai gemaakt, alle ingrediënten gewoon bij de supermarkt gehaald (plus) , alles van Thaise afkomst ook nog eens. Alleen de garnalen waren uitverkocht in de supermarkt.

 21. Hans Struijlaart zegt op

  Ik koop mijn Thaise producten bij Amazing Oriental op de Amsterdamse Straatweg in Utrecht.
  Zij hebben natuurlijk ook veel andere producten van andere Aziatische landen en Suriname.
  Maar ik heb nog nooit gehad dat ze een belangrijk ingrediënt niet hadden wat ik nodig had om een lekkere originele Thaise maaltijd klaar te maken. Dus voor iedereen die in Utrecht en omstreken woont. Daar heb je echt bijna alles. Ook heel veel Thaise mensen zie je daar hun inkopen doen. Ja je betaald daar natuurlijk wel een stuk meer dan in Thailand, want het moet allemaal geïmporteerd worden en dat kost geld. Ze hebben ook Singha bier en Chang bier. Voor na het eten om het Thaise gevoel even te krijgen nu we voorlopig niet naar Thailand kunnen reizen. Ook op internet heb je goede shops waar je ook bijna alles kan krijgen, maar dan betaal je natuurlijk extra verzendkosten. Maar Amazing Oriental is een van de beste die ik ken. Maar je moet natuurlijk niet verwachten dat je daar verse grote garnalen kunt kopen. Vis en garnalen zijn uiteraard diepvries, maar smaakt prima.

 22. Wim van Beveren zegt op

  https://m.facebook.com/public/Waroeng-Si-Piet-Holland

  kocht hier vroeger veel een online shop
  woon nu in Thailand dus het hoeft niet meer

 23. Rob uit Sinsab zegt op

  Ook mijn vrouw (Thaise) koopt graag producten bij Amazing Oriental in Breda. Daar hebben ze echt een leuk assortiment aan Thaise producten en groenten.

 24. Eric H zegt op

  ik ga altijd naar amazing sang lee in eindhoven.
  veel originele Thaise producten wat eten en drinken betreft
  als mijn vrouw in Nederland is koopt ze bijna de winkel leeg omdat ze alle produkten herkent
  groentes, diepvries, vers, vlees, vis ,bier noem maar op.

 25. Joop zegt op

  Wij kopen onze thaise producten bij Toon House Schubertlaan Apeldoorn . goed assortiment , en redelijk geprijst Groet Deng en Joop

 26. Evert van der Weide zegt op

  Willen jullie adressen in Frankrijk, naast Chinatown in Parijs waar je alles kunt vinden, laat maar horen. We hebben Thais restaurant en moeten onze ingredienten inkopen in andere steden op 100 km of meer afstand.

 27. Willem zegt op

  De amazing oriental op de amsterdamse straatweg is al genoemd. Sinds kort zit er ook 1 in hoog catherijne tegenover de mediamarkt. Daar is ook een eet- en zitgedeelte bij waar je ter plaatse gerechten kunt eten (nog geen blik op de kaart kunnnen werpen)

 28. Ron zegt op

  Aantal keren genoemd maar er zijn veel meer Amamzing Oriental winkels (nee geen aandelen)
  Gemak dient de mens :

  https://amazingoriental.com

  Adressenlijst van de 24 winkels Amazing Oriental in Nederland
  https://www.orientalwebshop.nl/our-stores

 29. Erwin Fleuer zegt op

  Beste G,

  Weer een leuk stuk,
  Mijn vrouw is in Nedeland een Thase kok.
  Het loopt storm van het eten dat zij kookt( wel naar de smaken van de Nederlanders, echt Thais eet bijn niemand.

  Ik woon in Almere en hier is het niet ‘bij te benen’ zo populair.

  Hier zijn er veel winkels die Thaise produken verkopen.

  Mocht je nog een sigaar nodig hebben, we vertekken 19 juli.

  Met vriendelijke groet,

  Erwin

  P.s. ik ben maar twee dagen in Pattaya om de auto te keuren en verzekeren.

 30. DIRK zegt op

  Voor de regio Kortrijk kan je sinds vorig jaar terecht bij Mali Asian Market. http://www.maliasianmarket.be ze hebben tevens een Take Away. De toko wordt uitgebaat door een Belgisch /Thais koppel en je vindt er authentieke Thaise producten maar ook andere Aziatische goederen. Ning en Thierry zijn de uitbaters.

  Voor de regio Ronse kan je terecht bij Mixed Worlds, de zaak is iets kleiner maar je vindt er veel Thaise goederen. http://www.mixed-worlds.com

 31. Wil zegt op

  Mijn Thaise partner koopt met flinke regelmaat Thaise producten bij haar contacten in Nederland op Facebook. Hoe ze daar aan is gekomen weet ik niet maar veel Nederlands mannen zijn vast bekend met het Thaise informele “vrienden” circuit.
  Ingrediënten bij (1): Toonhouse Thaise supermarkt en bij (2): Lbb Obdeijn. Beiden makkelijk op Fb te vinden. Voor Thaise groenten: Orasa Bos. En tenslotte (Thai) fruit: Toko Aroy.
  Facebook geeft flink meer informatie over deze contacten.
  Communicatie is denk het best in de Thaise taal. Volgens mij betalen in Euro bij een NL-bank. En in alle gevallen worden de bestelde artikelen al de volgende dag (met een bezorgdienst) bij u thuis geleverd.
  Over de prijzen kan ik verder niets melden omdat ik niet weet of iets goedkoop of duur is.

 32. Wil zegt op

  O ja, en als aanvulling. Wij doen ook wel boodschappen bij Wah Nam Hong met filialen in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Maar dit is niet alleen Thai maar vooral Aziatisch (en ook Surinaams/Antilliaans).

 33. Ronny zegt op

  Moest ge in Antwerpen komen, Seing Thai, Sun Wah, en nog enkele anderen, deze hebben allemaal veel Thaise producten. Seing Thai is uitgebaat door een Thaise famillie, en hebben de meeste Thaise producten. Ook Japanse genoeg in deze winkels. De prijzen kunnen soms hard varieren. Soms is Sun Wah de goedkoopste, een week later is het andersom. Maar in elk geval keuze genoeg.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website