Wie op zoek is naar culinaire geneugten voelt zich in Bangkok als een vis in het water. Je kan er 9 van de 50 beste restaurants van Azie vinden en ook de nummer 1.

Het Indiase restaurant Gaggan (zie foto boven) is ook dit jaar weer het beste restaurant van Azie. Het restaurant staat bekend om zijn creativiteit en originaliteit. Prijzig is het er wel, je moet rekenen op minimaal 4.000 baht per persoon.

De ander toprestaurants in Bangkok zijn Nahm op plaats 5, Suhring (13), Bo.lan (19), Issaya Siamese Club (21), Eat Me (31), The Dining Room (36), Le Du (37) en L’Atelier de Joel Robuchon (40). Onder de negen toppers zijn dit jaar ook vier nieuwe restaurants.

Wil je liever Thais eten, dan is Nahm een goede keuze. Dit restaurant is dit jaar gestegen van plaatst 8 naar nummer 5 in de lijst van top 50 beste restaurants in Azië. Restaurant Nahm staat bekend om de vernieuwende en bijzondere Thaise combinaties.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “In Bangkok vind je 9 van de 50 beste restaurants van Azië!”

 1. l.lagemaat zegt op

  Houdt er rekening mee dat restaurants service charge 10% in rekening brengen.(tipgeld)

  De bovengenoemde prijs wordt dan 4.400 Baht.

  Over dit bedrag wordt 7% vat betaald (308 Baht), zodat het totaal bedrag op 4708 Baht uitkomt.

  • jasper van Der Burgh zegt op

   Vergeet niet ook nog te tippen. Als je bij het beste !!! restaurant van Azie het voorrecht hebt te mogen komen eten, moet je niet naar geld kijken. Kwaliteit kost geld, punt.
   En je hebt natuurlijk ook de keuze om om de hoek daar bij een noedelsoepstalletje voor 35 baht te gaan eten. Niet te vaak, want al die monosodiumglutaminaat, bestrijdingsmiddelen en antibiotica restanten zijn niet zo goed voor je gezondheid.

   Ieder het zijne!

 2. mart zegt op

  Nou mooi is dat, heeft “onze” Henk Savelberg nog wat te doen dus.
  Succes Henk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website