Thailand is een prachtig land. Jaarlijks bezoeken vele Nederlanders deze bijzondere Aziatische bestemming. Meestal voor een vakantie, maar Thailand wordt ook steeds populairder om te overwinteren.

Ongeveer 9.000 Nederlanders hebben zich definitief in Thailand gevestigd. Deze expats en pensionado’s genieten van al het goede wat Thailand te bieden heeft. Mocht je ook dit soort plannen hebben en ben je op zoek naar een luxe villa, condo of appartement, dan vind je op Thailandblog een select aanbod van huizen die te koop staan in Thailand en een Nederlandse eigenaar hebben. Dat is wel zo prettig en meestal ook een stuk betrouwbaarder.

Huizen te koop in Thailand

Op deze nieuwe pagina op Thailandblog.nl staat een beperkt aantal huizen vermeld. Deze woningen zijn te koop en soms ook te huur. Dit zonder tussenkomst van een (Thaise) makelaar, wat weer een gunstig effect heeft op de koop- of huurprijs.

Wil je een kijkje nemen op de pagina? Klik dan op deze link: Huizen in Thailand

Heb je interesse en wil je meer weten of een huis bezichtigen? Stuur dan een e-mail naar: [email protected] Wij brengen je dan in contact met de eigenaar.

51 reacties op “Huizen te koop in Thailand”

 1. Nok zegt op

  Ik zie maar 2 huizen te koop,

  die prachtige villa in Jomtien

  en de condo in Hua Hin. Die schijnt een groot zwembad te hebben maar een foto ervan was niet mogelijk omdat het zo groot was?

  • @ haha, ja het zwembad past niet op het beeldscherm van je PC. Ik zal vragen om wat meer foto’s.

 2. ludojansen zegt op

  164000 euro en amper 2 slpk met livingkje???in belgie kan je appartementen kopen voor 150.000 euro nieuwbouw en 110 vierkante meter.
  ken iemand die in pattaya een appartement heeft gekocht condo voor 45000 euro,een juweeltje

 3. Jan Nagelhout zegt op

  Ik huur wel, veel handiger.
  bovendien kun je daar als farang toch nooit echt bezit hebben dacht ik?

  • @ dat is niet juist. Een farang kan wel degelijk bezit hebben.

   • Jan Nagelhout zegt op

    Ik had er ook al een vraagteken achterstaan:)
    Maar wat ik vaak hoorde is dat het op naam van de vrouw moest ivb met de grond of zo?
    Ik heb vaker van die horror verhalen gehoord over farang die uitgekleed werden omdat het op naam van de vrouw moest, die dan later de relatie verbrak en er mee vandoor ging.
    Was er zelf niet bij vanzelf, maar hoor zoiets toch vrij vaak.
    Ik heb het echter uit de derde hand……….

   • Hans Bos (redactie) zegt op

    Een farang kan een huis bezitten, maar niet de grond waarop het staat. De optie van een company is tegenwoordig vrijwel uitgesloten. Bovendien bezit je max slechts 49 procent van de company. Lease voor 30 jaar is een optie, maar na die periode moet je maar afwachten of je voor nog eens 30 jaar kunt verlengen. Uiteraard kan een Thaise vriendin of vrouw de grond bezitten en aan de farang leasen, maar als het op een rechtzaak aankomt is de vraag naar welke kant de baht valt.
    Usufruct is de beste mogelijkheid. Dat houdt in: vruchtgebruik zo lang de mensen leven die daarvoor hebben getekend. Dan kun je dus ook je kinderen en meerderjarige kleinkinderen mee laten tekenen. Een condo of appartement kun je wel op naam en in eigendom hebben, zolang maar 51 procent van het totale vloeroppervlak van het gebouw in Thaise handen is. Conclusie: eigendom verwerven in Thailand is een mijnenveld. Een goede advocaat als gids is onontbeerlijk.

    • Jan Nagelhout zegt op

     Interessant dat snijd hout, thanks……
     Dan zit je natuurlijk ook nog met die verscherpte eisen voor wat de verlenging van het visum betreft.
     ik kom ze vaak tegen in de omringende buurlanden, ook dat schijnt een stuk moeilijker te zijn.
     Soms erg oude mensen die dan weer een lange reis moeten ondernemen……

     • Hans Bos (redactie) zegt op

      Dat probleem begrijp ik niet. De eisen voor een retirement visum zijn bekend en beslist niet te zwaar. De verklaring van inkomen (als je daarvoor kiest) kun je per post regelen met H.M.’s ambassade en daarmee kun je in de directe omgeving een visum bemachtigen.

      • Jan Nagelhout zegt op

       Nou ik kwam bv bij mae sai ( helemaal in het noorden) een heel oude baas tegen, was dik in de tachtig, die moest daar de grens over, en dan weer verlengen
       In Georgetown (Maleisië) kwam ik ze om dezelfde reden tegen
       Savannakett (laos) zelfde verhaal
       Ook veel jongere Farang die ergens een eigen toko hebben had ik het idee
       Zelf neem ik altijd gewoon een 30 dagen visum, maar ik reis altijd rond, dus passeer dan nogal wat grenzen, maar bij terugkeer heb je dan nog maar 15 dagen, ook dat was vroeger langer volgens mij.
       Ik woon er niet natuurlijk, maar ik had het idee dat die mensen steeds na een half jaar? de grens over moesten.
       Ik vind het wel interessant om nou eens te horen hoe dat nou exact in elkaar steekt……..

       • Hans Bos (redactie) zegt op

        Goede raad is in dit geval niet duur, maar kost wel een hoop tijd. Advies: als je boven de 50 jaar bent, kom dan binnen met een Non-Immigrant-O en zet dat om naar een retirement visum. Hoef je nooit meer het land uit, maar wel elke 3 maanden melden bij Imm en één keer per jaar verlengen op basis van inkomen. Lees alles op: http://bangkok.immigration.go.th. Je kunt ook alleen met een Non-Imm-O binnenkomen, maar dan moet je elke 3 maanden (even) het land uit. En na een jaar opnieuw elders dat visum aanvragen voor ca 130 euro.

        • Jan Nagelhout zegt op

         Bedankt, verhelderend dit,,, ik vroeg me altijd al af hoe dat in elkaar stak.

      • Hans Bos (redactie) zegt op

       Dit blijkt sinds kort achterhaald, blijkens een email die door de ambassade (niet aan mij) is rondgestuurd. Ik heb de ambassade gevraagd om de juiste procedure uiteen te zetten. Daar kom ik in een post op terug. Op de website van de ambassade is daar vooralsnog niets over te vinden.

    • Johnny zegt op

     Volgens mij niet hoor. Het huis wat op grond staat, behoort tot de grond en kan dus niet in het bezit zijn van een buitenlander. WEL een condo of appartement op de eerste etage op hoger.

     De constructie met een Ltd is ook wankel de laatste tijd, wellicht dat Ying Luck daar verandering in brengt. Tegenwoordig moet je aantonen dat je de woning ook daadwerkelijk gebruikt voor het bedrijf. Ik weet niet hoe het zit met Ltd die zich op de woningmarkt richten.

     Iemand misschien?

     • Hans Bos (redactie) zegt op

      Zoals ik schreef, kun je wel en huis bezitten, maar niet de grond. Ik begrijp niet waarom een condo op de eerste etage of hoger moet liggen, wil je die op buitenlandse naam krijgen. Volgens het kantoor van het gebouw waar ik ooit een condo bezat, maakt dat niets uit.

 4. Henk zegt op

  Sinds wanneer zijn NL’ers betrouwbaarder als het om geld gaat?

  • Maarten zegt op

   Ik denk dat niet Nederlanders in het algemeen, maar Nederlanders op thaiblog.nl bedoeld worden LOL

   • Henk zegt op

    Het wordt nog niet beter hoor!

 5. HenkW zegt op

  Beste aspirant kopers, het is niet het kopen maar het verkopen dat niet lukt. Er is geen Thai die in staat is in de toekomst uw huis van u over te kopen. U zit er mee opgescheept. En buitenlanders die in Thailand een huis wilen kopen staan niet in de rij.

  De voorlichting omtrent het kunnen kopen van land in Thailand, hierop Thailand blog is zeer onvoldoende. Een bedrijfje oprichten is als een Nederlandse pensioen bv. Veel papieren rompslomp en wanneer je dat ongedaan wilt maken omdat je het op de naam van je echtgenote/echtgenoot wilt hebben, moet je opnieuw overdrachtskosten betalen.

  Wanneer Thailandblog zich hiervoor wil lenen moet zij zich bewust zijn van de risico’s die zij aanvaardt. Reclame en advertenties plaatsen zijn meer de aangewezen weg. Ik denk dat de AFM Autoriteit FInanciele Diensten hier niet blij mee zou zijn.
  Een makelaar die je huis taxeert is er niet. Taxatierapporten kennen ze niet en het vaststellen gaan uit de losse pols.

  Misschien dat Hua Hin en Pattaya wat beter in de markt ligt maar de rest van Thailand zou ik ontzettend voorzichtig zijn. Een huis van 4.000.000 baht is onbetaaldbaar. (100.000 euro)

  De eerlijkheid gebied mij dit te schrijven.

  Zo’n 20 km buiten Chiang Mai zijn de huizen te geef, maar de kopers klagen dat ze te ver van de geciviliseerde wereld afzitten en willen naar dicherbij verhuizen. Dan wordt men wakker.

  • @ Beste Henk, in iedere krant staan advertenties voor koop- en huurhuizen. De AFM krijgt het nog druk dan. De AFM gaat over financiële dienstverlening, op het moment dat we hier hypotheken gaan verkopen, dan gaat jouw verhaal op. Het leuke (maar ook vermoeiende) op dit blog is dat alle expats overal verstand van hebben, maar ook alles beter weten. Helaas ben ik nog geen twee expats tegen gekomen die het met elkaar eens zijn. Kortom ze hebben allemaal de klok horen luiden, maar niemand schijnt te weten waar de klepel hangt.

   • Ton zegt op

    Beste khun peter
    Ik woon hier 16 jaarven heb het grootste gedeelte van deze tijd als project mamager gewerkt in huizen constructie hotels en condo,s
    Wellicht dat ik als er vragen mochten zijn over hoe het werkelijk werkt omtrend woningen wat goede antwoorden kan geven uit mijn lange praktijk ervaring
    Groet Ton

    • Johnny zegt op

     Ton,

     Schijnbaar heb ik jouw baantje overgenomen en ik heb 50 woningen plus de grond te koop. Heb jij enig idee hoe deze legaal aan farang te slijten?

     Overigens wil ik nog vermelden dat nieuwe woningen tussen 1,5 mil en 2,5 mil goed aan Thai verkocht worden, omdat het te financieren is. Bij 3 mil of hoger moet je al de betere baan hebben.

  • Thailandganger zegt op

   Goeie reactie.

   Ik ken een Duitser in Chiang Mai heeft een pracht van een huis gebouwd…..

   Alles was klaar toen vrouwlief de kolder in de kop kreeg en er vandoor ging met een ander (een nederlander) en hem natuurlijk het mes op de keel zette om alles maar te verkopen. Want alles stond op haar naam. Maar in chiang mai iets verkopen gaat niet zo maar. In de middle of nowhere? Wie wil daar wonen en die brave man had al zijn schepen in Europa verbrand. Zijn geld zat voor een deel in dat prachtige huis. Een joekel van een pand, met grond en een overdekt zwembad. Gewoon onverkoopbaar. Hoe het is afgelopen weet ik niet. De laatste keer dat ik hem heb gesproken is nu een jaar geleden toen net de ellende toesloeg en hij enigszins verdwaasd rondliep alsof hij met een moker was geraakt.

 6. HenkW zegt op

  Dat is precies waar het omgaat. En aan gebrek van die voorlichting ligt het nu juist. Omdat de klepel zoek is. Ik ben het er helemaal mee eens. Kleermaker hou je bij je leest. 😉

  • Kleine correctie Henk, het is “schoenmaker blijf bij je leest”. Maar ik kan goed leven met je opmerking.

   • HenkW zegt op

    De kleerlapper, versteld, zoch naar de speld in de hooiberg.

    Mijn advies, stop je eigendoms bewijs goed weg, zodat je huis niet achter je rug om verkocht kan worden. Stuur het desnoods naar Nederland.

    • hans zegt op

     Dat is een goed advies en voor je wat gaat kopen op je vriendins naam, eerst laten uitvogelen wat voor Titel document je eigendomsbewijs heeft. Met name in de Isaan
     zijn veel gronden niet geregistreerd en kadastraal vastgelegd.

     Het beste is als het een chanotte Ti Din is, dan is het onbetwist eigendom, De Nor Sor Sam en Nor Sam Kor titels zijn iets minder, maar wel verhandelbaar.

     Andere titels zijn nog minder waard als toiletpapier, en veel gronden hebben geen titel.

    • wimol zegt op

     vruchtgebruik en ze kunnen niet verkopen zonder jou handtekening.

 7. Leo Bosch zegt op

  Een aantal opmerkingen van HenkW raken kant nog wal.

  Waarom zou een Thai in de toekomst mjn huis (4,5 milj.Baht) niet kunnen kopen?
  Is hij in de veronderstelling dat er alleeen maar straararme Thais bestaan ?
  Vorig jaar heeft mijn Nederlandse buurvrouw nog haar huis voor 3,5 milj. Baht aan een Thais gezin verkocht.
  Waarom is 4 milj. Baht onbetaalbaar ?
  Prijzen tussen de 2 en 4 milj. Baht zijn hier (in Patttaya en omgeving) vrij normaal.

  Waarom je eigendomsbewijs naar NL. sturen, is het daar veiliger dan in Thailand?
  De opmerking dat je huis anders achter je rug verkocht wordt ( door wie ?, door je partner ?) suggereert de onbetrouwbaarheid van de Thaise vrouw.
  Weer eens een vooroordeel. Waarom ook niet.

  • Thailandganger zegt op

   Niemand kan in de toekomst kijken. Maar onder de huidige Thaise bevolking zijn er niet zoveel die het kunnen kopen. Ik denk dat hij ervan uitgaat dat dit zo blijft. En eerlijk gezegd zie ik het nog niet zo snel veranderen.

   Hoeveel thai kopen in pattaya huizen van die prijsklasse?

   • Louix zegt op

    Ik woon, leef en werk 9 jaar in thailand en ben actief in de vastgoedmarkt in Pattaya. De prijzen die vandaag betaald worden zijn bijna gelijk aan de prijzen die men in Belgie betaald . Het is verkeerd te denken dat Thais geen geld hebben . Volgens een studie uitgevoerd voor de Asean Market kan 10% van de thais zich een woning veroorloven rond de 3 miljoen TB . De Markt in Pattaya wordt gedreven door verschillende groepen waaronder het gross uit Azie , Rusland , europa en Amerika komen ook zien we de laatste tijd zeer veel australiers . De bangkokkians zijn veruit de grootste groep kopers . de markt situeert zich tussen de 1tot 600 Miljoen TB voor een woning . Condos varieren van 400 000TB tot 350 Milj . Thailand is niet zoals de meeste mensen denken goedkoop. De bouw van 5 star condominniums is de laatstse jaren verdubbeld en er worden prijzen betaald tussen de 30000 en 275000 per vierkante meter . In bangkok heeft een Canadees meer dan 430 000 Tb per vierkante meter betaald voor de Penthouse in the Sukothai residence en deze heeft een opprvlakte van meer dan 900 vierkante meter , u kan zelf de totaal prijs berekenen . Belgen en Nederlkanders zijn zeer grote kopers in de Pattaya market en ik durf zelf te stellen de kopers van de hogere klasse . Wat betreft het eigendoms recht . Condo kan men kopen in eigen naam , huizen ook maar men kan nooit de grond bezitten de grond kan men leasen voor 30 jaar . Op dit moment liggen enkele voorstellen op tafel om te kunnen leasen voor 90 jaar maar enkel in beperkte zones .

    • cor verhoef zegt op

     @Louix,

     Ongelofelijk wat mensen neertellen voor een vierkante meter armoe in Pattaya. Meer geld dan hersens, lijkt mij. Deze bedragen overstijgen de markt in bijvoorbeeld Mexico en Costa Rica, landen waar de buitenlandse koper tevens eigenaar is van de grond en waar ‘home’ op slechts 3 uur vliegen is van de gemiddelde Amerikaan of Canadees. Het lease-verhaal betekent dat je kinderen of kleinkinderen geen enkel erfrecht hebben. Dus iedereen die daar in trapt is de kluts kwijt. Kom maar eens met een verkoopverhaal dat mijn mening doet wijzigen, beste Louix.

  • HenkW zegt op

   Beste Leo,
   Ik heb niet de bedoeling gehad wie dan ook te beledigen of om mij bevooroordeelt op te stellen naar wie dan ook. De door mij aangehaalde zaken berusten helaas op opgedane ervaring. Niet van mijzelf maar van mensen uit mijn omgeving. En ik geef je gelijk dat de stabiliteit/waardevastheid van de huizenmarkt in Hua Hin en Pattaya beter zal liggen dan elders in het land. Het gaat er mij alleen om, mensen te waarschuwen. Immers geldt die mens voor 2.

   Toen de canadese man terug kwam in Thailand en ander mensen in zijn woning vond stond hij erg verbaasd. En nog verbaasder toen bleek dat zijn vrouw met zijn geld bij een Amerikaan in Amerka woonde. Daar gaan je spaarcentjes dan, en dat vond ik voor de persoon in kwestie erg vervelend. Het had minder risico gelopen wanneer hij het eigendoms papier bij zich had gehouden.

   En dan heb ik het nog niet over het kapitaalverlies bij verkoop door de te hoge vraagprijzen. Geen taxateur die een eerlijk rapport schrijft.

  • Henk zegt op

   Als die Thai door heeft dat die buitenlander haast heeft zijn bezit in TH te verkopen, denk ik dat huren/leasen uiteindelijk een betere optie was.

   En dit topic met maar 2 aanbiedingen is wel erg karig.

   Goochel eens op huizen appartementen in TH, je zult versteld staan van het aanbod.

 8. Leo Bosch zegt op

  Hans,

  Het chanotte Ti Din is volgens mijn informatie niet alleen het beste , maar zelfs het enige eigendomsbewijs dat waarde heeft en vehandelbaar is.

  Nor Sor Sam en Nor Sam Kor zijn eigendomsbewijzen die aan Thaise boeren verstrekt worden voor land dat zij in bruikleen van de regering (of provincie) hebben.

  Die kunnen wel op een andere naam overgeschreven worden, maar zijn niet verhandelbaar, derhalve voor ons Farangs dus volstrekt waardeloos.
  En andere titels zijn er volgens mij niet.

  • hans zegt op

   De Nor Sor Sam en Nor Sam Kor, zijn wettelijke certificaten, en geeft aan het recht om het land te bezitten, het is verkoopbaar, registreerbaar, en de mogelijkheid tot verkrijging van toestemming voor bebouwing.

   Andere titels
   De Sor Bor Kor. niet verhandelbaar, alleen door het te erven
   Sor Kor Nun en Tor Bor Tor Hoc, niet bebouwbaar en verhandelbaar.

   Tor Bor Tor Ha, geen enkel recht.

   de chanotte Ti Din is het beste, maar grote delen van thailand hebben die niet

 9. Leo Bosch zegt op

  Hans, ik wil er niet om strijden , mijn informatie is niet uit de eerste hand , is mogelijk onvolledig of onjuist.
  Bij het huis dat ik hier in Pattaya heb gekocht , is een chanotte Ti Din verstrekt,, evenals bij het land dat ik vorig jaar in de Isaan heb gekocht.

  • Thailandganger zegt op

   Chanotte Ti Din of een prakaat Ti Din staat alleen op naam van een Thai dus wat heb je daaraan? Helemaal niks. Als je relatie naar de mallemoer is kunnen ze je gewoon van je “land” oftwewel ti din afzetten. De enige juist optie is wat Hans Bos schrijft.

   • hans zegt op

    Er zijn ook gasten die je proberen grond te verkopen waarmee je niks kunt, maar er wel met de buit vandoor gaan.

    Optie Hans is inderdaad de beste, en volgens mijn weten kun je die constructie gelijk ook vast laten leggen door een advocaat voor nog eens 2 perioden van 30 jaar op te laten nemen, en een clausule dat bij een thaise wetswijziging waarbij de farang grond kan kopen, deze aankoop automatisch op zijn naam komt.

    Zoals Hans al zei, een mijnenveld en een goede advocaat is gewenst..

 10. Ik vind de prijzen van de 2 aangeboden woningen echt belachelijk hoog.
  meer dan € 400.000,- voor een huis en meer dan € 160.000,- voor een flat.of huren voor meer dan € 1.000,-
  Dit zijn geen Thailand prijzen ,maar meer voor Marbella ,Spanje.
  Ik huur liever een prachtige Villa voor ong. 15.000 Bath in Hua- Hin.
  Zat aanbod.

  • Joo zegt op

   Hoi Rick Heb je een website van een betrouwbare broker aldaar? alvast bedankt. Groet Joo

   • Beste Joo.

    Ik heb helaas geen website van een makelaar voor jou met deze prijzen.
    Vraagprijzen via een makelaar zijn meestal te hoog.
    Het gaat via Thaise vrienden,
    Ik heb nu een rijtjes huis voor 4.000 Bath per maand (ongemeubileerd).
    Volgend jaar ga ik een website maken met goedkope huurwoningen.
    Zoek je een leuke villa in Hua-Hin voor weinig, dan moet je contact opnemen met
    Hans Bos, die weet misschien wel iets.

 11. Leo Bosch zegt op

  Beste Thailandganger,
  Het Chanotte Ti Din staat inderdaad op naam van mijn vrouw.
  Maar maak je geen zorgen, alles is prima bij een notaris voor 20 jaar geregeld.

 12. Miek37 zegt op

  Ik hoop dat het huizenaanbod op die nwe pagina snel groeit want met 2 huizen is de keus wel heel beperkt.

  Als er iemand iets te koop of te huur heeft in de regio Krabi of op Koh Lanta dan hoor ik dat graag!

  • Beste Mieke

   Kijk op deze website van Thai Visa
   http://classifieds.thaivisa.com/real-estate/

   Veel geluk

   • Miek37 zegt op

    Hartelijk dank Rick, dat lijkt er meer op!

  • @ Miek37 er zullen zeker wel huizen bijkomen. Het is niet onze ambitie om er een Thaise huizen website van te maken. Er komen alleen huizen op met een Nederlandse of Vlaamse eigenaar. Dat is een bewuste keuze.

 13. Peter zegt op

  Rond Chiang Mai zijn (erg veel) huizen te huur van 5000 Bath tot 10000 Bath per mnd
  Keuze te over. Een vriend van mij woont in een huurhuis van 7000 Bath en het is er heerlijk rustig. Een andere vriend van mij woont in een koophuis. En naast zijn huis, sorry zijn vrouw haar huis, is nu een karaoke. In de woonkamer kun je elkaar soms niet een verstaan door de muziek van de karaoke. Zelfs een karaoke zonder vergunning is niet weg te krijgen.
  En natuurlijk zijn ook hier op dit blog weer mensen met geweldige ideen, nee, ze zullen het feiten noemen hoe dit op te lossen.
  Trouwens het schanot goed opbergen heeft weinig zin. Een eigenaar kan bij verlies van haar schanot een nieuw schanot aanvragen of niet soms?
  Het lijkt soms wel of de mensen die een huis hebben gekocht, sorry weggegeven, hebben erg hun best doen om andere aan te raden ook een huis te kopen, sorry weg te geven. dan lijken ze zelf niet zo ….
  De meeste lokale dames zijn niet zo betrouwbaar??? Behalve de dame van de man met wie ik praat. Die zijn dame is altijd net even anders.
  Het is triest te lezen dat mensen hier andere betichten van vooroordelen. Ik dacht dat we alleen in Nederland politiek correct behoren te praten, maar dat we op dit blog wel onze mening kunnen geven.

  • Peter Holland zegt op

   Prima reactie naamgenoot 5 star rating

 14. Leo Bosch zegt op

  Beste Peter,

  Er is niets mis met je mening geven.
  Maar door met enkele slechte voorbeelden denken aan te kunnen tonen dat alle Farangs die een huis op naam van hun vrouw kopen …..(dom?) en hun vrouwen onbetrouwbaar zijn is een ander verhaal.

  Dat is nu wat men noemt “bevooroordeeld”. zijn.

  En je verhaal van het huurhuis waar het zo rustig is , en het koophuis waarnaast een karaokebar gevestigd werd, wil je daarmee suggereren dat als je huurt, je altijd gegarandeerd rustig woont , maar als je koopt altijd in de herrie zit?

  Ik weet het niet, maar ik krijg soms het idee dat de oorzaak dat sommigen zo negatief zijn over het kopen van een huis, daar wellicht een niet nader genoemde reden voor hebben.

  Zou dat soms het ontbreken van de middelen om een huis te kopen kunnen zijn?

 15. Robert de Groot zegt op

  Woon in maart 8 jaar in Thailand eerst in Sriracha nu al jaren in Pattaya.
  Zoek een huur huis in Pattaya ( voorkeur hoekhuis ) niet in een village of huizen die aan elkaar gekoppeld zijn. Ongemeubileerd !!!!!!!!

  Huis wat ik nu huur in Pattaya was prima tot enkele weken geleden mijn Thaise buurman een Thais restaurant aan het maken is vlak naast mijn slaapkamer.

  Dus nu aan het kijken voor een ander huur huis, heb 3 honden dus tuin moet een hoog genoeg hek werk of muur hebben om ze binnen te houden.
  En belangrijk eigenaren moeten van honden houden zodat mijn honden geen probleem zijn.

  Voorkeur richting Pattaya Tai of richting Yomthien. ( Strand is niet belangrijk voor mij ) dus mag een soi zijn verder van strand af.

  Huurprijs lange termijn want ik hoop te blijven wonen in Pattaya 12.000 baht per maand.

  Heb genoeg eigen spullen om huis te vullen heb alleen geen twee persoons bed.

  Hoor graag of iemand iets te huur heeft, geen tweede verdieping want heb Epilepsy.

  Robert.
  Pattaya


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website