Pattaya Bike en Boat Tours

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Activiteiten, Bezienswaardigheden, Fietsen, Thailand tips
Tags: , ,
14 januari 2016

Voor de liefhebbers van interessante en fraaie fietstochten is het bestaande programma uitgebreid. Misschien een goed idee voor een woensdag als er geen stoelen en parasols op het strand geplaatst zijn.

De fietstochten geven een andere kijk op Pattaya en omgeving dan wat de meesten denken te weten over Pattaya. Voor sommigen een ontdekkingsreis dat dit binnen zo’n korte afstand te zien is. Plekken waar men met de auto of de baht bus niet komt, zoals de beroemde Muay Thai boksschool waar de bekende Nederlandse bokser Raymond Dekker getraind heeft en wereldkampioen is geworden.

De start vindt plaats vanaf Ryan’s Bar Irish Pub op Naklua Road (tussen soi 18 en 18/1) Daar zijn alle nieuwe tochten ter inzage. Behalve dat er fietstochten georganiseerd worden, vinden er boottochten plaats: “Back To The Past.

Boot Excursie

Met de long-tail boat tour zal er door een gebied gevaren worden wat onbekend is bij de meeste toeristen. Vanaf het water kan men de Thaise mensen bezig zien zoals zij leven en wonen alsof de tijd hier heeft stilgestaan. Alles speelt zich af op en rond het water waar zij de huizen gebouwd hebben. Natuur- en vogelliefhebbers komen hier volop aan hun trekken. Bovendien wordt hier een bijna 100 jaar oude markt bezocht. Ga terug in de tijd en ontdek het originele Thailand op deze byzondere excursie.

Inlichtingen: www.pattayabikeandboattours.com


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website