Inmiddels is er meer bekend over het nieuwe boek van Willem Hulscher, ‘Vrije val – een expat in Thailand‘. Deze zal over ruim twee maanden in februari verschijnen. Het nieuwe boek is een vervolg op het in 2007 gepubliceerde boekje Vrije val – een expat in Azië’.

Het boek zal ook in Nederland verspreid kunnen worden. De prijs is nog niet bekend. Ter indicatie, het vorige boek kostte 500 baht (exclusief verzendkosten).

Onderstaand een aantal meningen van recensenten die de tekst uit het boek hebben gelezen.

Scherpzinnige observaties en intrigerende verhalen, gedreven, er zit vaart in … rijke bron van informatie over Thailand, persoonlijke ervaringen … kritisch, helder en soms komisch … een verplicht nummer voor iedere Nederlander in Thailand!
Corine Brusselers

Een rondreis door Thailand voor hen die hier al lange tijd wonen; de lezer blijft geboeid omdat Hulscher zich maar blijft verbazen.
Bert Cesar

Een serie luchtige columns die mij als buitenlander in Thailand veel herkenning geeft … Wim springt nogal eens van de hak op de tak, maar de nieuwsgierigheid naar wat er nu weer komen gaat overwint … een heerlijk en zeker ook humoristisch tussendoortje, een aanrader voor iedere expat en Thailand lover!
Angelique Leijdekker

Zit prima in elkaar, lekker afwisselend, zeer herkenbaar, af en toe de milde glimlach … ontspannen om te lezen, prima en herkenbaar geschreven … heel vermakelijk.
Do van Drunen

Belangstellenden voor het nieuwe boek die in Nederland wonen, krijgen t.z.t. een email over de bestelmogelijkheid. Indien je interesse hebt in het boek, stuur dan een e-mail naar Thailandblog.nl We zetten je dan op een lijst (zonder koopverplichting) dit is van belang om te kunnen bepalen hoeveel exemplaren er naar Nederland moeten worden gestuurd.

Voor Nederlanders in Thailand die het boek willen kopen, via Thailandblog houden we je op de hoogte van de bestelmogelijkheden.

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Vrije val – een expat in Thailand”

  1. Leo Bosch zegt op

    OK, ik ben geïnteresseerd in dit boek, en word graag geïnformeerd over de bestelmogelijkheden.

    Gr. Leo Bosch

  2. david de rijke zegt op

    boeken van Hulscher zijn zeer de moeite waard. Waarschijnlijk krijgt hij zijn standbeeld nog in zijn leven niet erna.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website