Thaise Nostradamus en de vuurbal

Door Gringo
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags:
10 september 2015

Eergisteren hebt u op dit blog kunnen lezen over de mysterieuze vuurbal die boven Bangkok en Kanchanaburi en ook in andere steden te zien was (www.thailandblog.nl/mysterieuze-vuurbal). De experts weten niet wat het precies geweest is en speculaties zijn er te over.

Een conclusie, die waarschijnlijk het dichtst bij de waarheid komt, is dat het gewoon een kleine meteoriet is geweest. U hebt mogelijk ook uw schouders opgehaald en gedacht, waar maken die Thais zich druk over.

Maar zo werkt het niet in Thailand, waar bijgeloof nog altijd een belangrijk deel van het Thaise leven uitmaakt. Een beroemde Thaise waarzegger, Sorajja Nualyoo heeft gezegd, dat de vuurbal een heel, heel slecht teken is. Het is namelijk het begin van een doemscenario, waarbij Thailand binnenkort met een aardbeving van doen krijgt en er een (nog) ongeneeslijke ziekte zal uitbreken.

Sorajja, de zelfverklaarde Nostradamus van Thailand, verklaarde ook, dat Saturnus, Uranus en een zonsverduistering een driehoek vormen, ook al een slecht voorteken. Deze zeldzame combinatie met de vuurbal betekent, nog steeds volgens deze waarzegger, dat Thailand met een aantal ongelukkige gebeurtenissen te maken krijgt. Dat kan een voorteken zijn voor een periode van extreme droogte, een aardbeving, een krimpende economie of politieke conflicten in de komende maanden.

En of dat nog niet genoeg is, voegde Sorajja er nog aan toe dat er ook een nieuwe ziekte zal uitbreken en als we daarvoor niet snel een remedie vinden zal deze onbekende virus heel veel slachtoffers onder de bevolking kosten.

Of er dit keer ook maar iets van zijn voorspelling zal uitkomen, zal de tijd leren. Op de media wordt zelfs door de bijgelovige Thais nogal sceptisch gereageerd.

Bron: Coconuts Bangkok

5 reacties op “Thaise Nostradamus en de vuurbal”

 1. David H. zegt op

  “een periode van extreme droogte, een aardbeving, een krimpende economie of politieke conflicten in de komende maanden.”

  Voor 3 van de 4 hadden we geen vuurbal nodig om deze mogelijkheden te verwachten .

 2. Michel zegt op

  Bij dit soort gelegenheden zijn er altijd wel weer een paar idioten met dit soort uitspraken/voorspellingen, en ook een heel stel gelovigen die er in mee gaan.
  Zelfs in NL geloven sommige mensen nog steeds in dit soort rottigheid. Kijk maar eens hoeveel volgelingen onze nationale blauwjurk Jomanda nog steeds heeft, of hoe druk het in de zalen is bij een Derek vogelgriep (of hoe die oplichter ook mag heten).
  Domme mensen geloven nu eenmaal graag in sprookjes, en daar zullen altijd een aantal mensen gretig gebruik van maken.
  De voorspellingen die deze kwakzalver nu gedaan heeft had ik ook zonder deze vuurbal/vallende ster/meteoriet wel kunnen doen. Grote kans dat één of meerder daarvan binnen één of twee jaar wel uit gaan komen.
  En als er dan één uitkomt roept hij: “Zie je wel dat IK gelijk had.”….

 3. RuudH zegt op

  Beste Gringo,

  Lees eerst de 10 voorspellingen die specialisten uit de kwadranten hebben kunnen halen voor 2015.
  Nostradamus schreef deze kwadranten slechts 450 jaar geleden.
  Ik geloof dat alle genoemde zaken bij deze 10 voorspellingen voorkomen, dus hij heeft het van geen vreemde.

  https://www.youtube.com/watch?v=W6YFMei_wLY

  De komende maanden zullen we zien wat er van uit gaat komen.
  Het belooft in ieder geval weinig goeds.

  Ruud

  Noot: In een andere versie van Nostradamus 2015 komt een meteorietenregen voor en een ziekte waar 30% van de wereldbevolking aan zou gaan sterven.

 4. Aart zegt op

  Ondanks alle doemscenario’s reis ik binnenkort met een gerust hart naar Thailand. Dergelijke verschijnselen kunnen overal ter wereld voorkomen en dat veranderd het leven niet. Er is ook al “voorspeld” dat de wereld eind deze maand zal vergaan.

 5. marcel zegt op

  Allemaal onzin mensen, gewoon doorgaan met leven en doen en laten waar je zin in hebt.

  Bijgeloof en godsdienst, allemaal onzin en schadelijk voor de volksgezondheid!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website