icosha / Shutterstock.com

Deze video gaat over geld wisselen in Thailand. Zorg dat je bij aankomst in Thailand genoeg Thaise baht hebt voor de eerste dag, zoals voor een taxi of openbaar vervoer, een kop koffie en voor wat te eten.

Wissel niet te veel geld op de luchthaven want je krijgt een slechte wisselkoers, of je moet naar de onderste verdieping lopen waar een aantal geldwisselkantoortjes gevestigd zijn. Pinnen bij een geldautomaat kan ook, maar dat is relatief duur door de kosten voor een pintransactie.

Wanneer je wilt profiteren van de beste wisselkoers, kun je beter wachten met geld wisselen totdat je in jouw plaats van bestemming bent. Geld wisselen, waar ook in Thailand, is vrij eenvoudig.

De wisselkoersen variëren per bank. Over het algemeen bieden vestigingen van de Kasikorn Bank en de Bangkok Bank de meest gunstigste tarieven. Tijdens een verblijf in Thailand kan je zelf wat gaan vergelijken. Onafhankelijke geldwisselkantoren, zoals Super Rich (alleen contact geld), bieden meestal betere tarieven dan banken. Superrich heeft helaas niet overal vestigingen. Een alternatief zijn de Forex wisselkantoren.

Een uitgebreid artikel met tips over geld wisselen lees je hier: www.thailandblog.nl/thailand-tips/geld-wisselen-thailand-tips/

In deze video kun je zien hoe het geld wisselen gaat bij een wisselkantoor.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website