Live soaps in Thailand

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags: ,
22 mei 2017

Afgelopen week waren weer verschillende “reality live” soaps in de (social) media te bewonderen. Een van de gebeurtenissen betrof de verdenking van “vreemdgaan” door manlief.

Een Thaise vrouw vermoedde dat de man niet alleen voor zijn werk op pad was, maar er ook nog andere bezigheden op na hield. Via een GPS besloot zij hem op zaterdagmiddag te volgen in haar Toyota Fortuner. Toen haar vermoeden inderdaad juist bleek te zijn, besloot zij hem een lesje te leren en ramde zij met volle kracht in op zijn kostbare Mercedes op de Rangsit-Nakhon Nayok Road. Behalve schades aan andere auto’s veroorzaakte het een file van 4 kilometer.

Sex on the beach

Een andere gebeurtenis speelde zich af op het eiland Samui. Aan het drankje “Sex on the beach” werd een andere inhoud gegeven door dit letterlijk te nemen. Een Spaanse toerist, die eerst samen met een Russin, het nodige aan Tequila’s en Wodka’s genuttigd hadden, besloten samen in natura verder op het strand te gaan genieten. De op een paar meter afstand voorbij rijdende auto’s en brommers vonden dat minder gepast en werd later de Spanjaard in zijn hotel opgepakt.

“Natascha” was nergens meer te bekennen. Pons Crespo werd tot 500 Baht boete veroordeeld en moest voor de media zijn excuses aanbieden door middel van een “Wai” en het uitspreken van het ingestudeerde zinnetje: “Kho tod krab” en daarna dat het hem speet met excuses aan de Thaise mensen door deze gebeurtenis onder invloed van alcohol. Hij wist daarbij een gezicht te trekken, waar een menig toneelspeler jaloers op zou zijn.

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Live soaps in Thailand”

  1. Daniël M. zegt op

    Ik zou graag dat gezicht eens willen zien van die Spanjaard die zijn exkuses aanbiedt. Kan iemand hiervan een link bezorgen 😛 ?

  2. Franky R. zegt op

    Ik vind de actie van de ‘dame’ hinderlijker, om de auto van haar man te rammen en en kilometerslange file te creëren.

    Maar goed, TiT


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website