Foto: GVB

De twintig finalistes van Miss België zijn na een lange reis gearriveerd in Thailand. Overal waar de meisjes passeren, lijkt de wereld even stil te staan voor de Thais.

Ze hebben er inmiddels ook hun eerste officiële bezoek opzitten. Zaterdag stond in de buurt van Chiang Mai, de tweede grootste stad van het land, een bezoek aan een van de laatste artisanale paraplufabrieken op het programma. Daarbij mochten de finalistes zelf aan de slag gaan.

In de namiddag ging het richting koninklijke botanische tuin waar ze ook een bezoek brachten aan de Belgische tuin die door Daniël Ost werd ontworpen. ’s Avonds trok de bende de stad in voor shopping, massages en karaoke. Intussen had ook Miss België 2011 Justine De Jonckheere zich bij de groep gevoegd. Opvallend is dat organisatrice Darline De Vos zelf niet mee is. Zij moet verstek geven wegens gezondheidsproblemen, maar staat wal nauw in contact met de groep.

Onze vertegenwoordigsters stellen het overigens prima. Zowel de Antwerpse Maryline Peeters als de Sint-Niklase Blerta Kamberi en Miss Limburg Julie Ghoos (Tessenderlo) hebben zich hun deelname aan Miss België en de reis nog geen seconde beklaagd. Julie Ghoos ontmoette op het vliegtuig trouwens een streekgenoot in de figuur van Rudi Veestraeten, de Belgische ambassadeur in Thailand.

Zondag krijgen de kandidates nog een druk weekend voorgeschoteld met een bezoek aan het olifantenziekenhuis van Lampang, waar ze ook een cheque zullen overhandigen aan de organisatie. ’s Namiddags mogen ze naar een van de indrukwekkendste tempels in het noorden van Thailand.

Kijk voor foto’s op: www.gva.be

4 reacties op “Finalistes Miss België gearriveerd in Thailand”

 1. Jan zegt op

  Ach niks geen bijzonders,als ik per vliegtuig aan kom staat miss thailand op me te wachten ,mijn vrouw dus en dan valt ook alles stil.

  • @ LOL, als jij dan maar niet stilvalt Jan 😉

  • Thailandganger zegt op

   Kom je in Nederland aan staat Miss-punt er…. die haar alimentatie cheque komt ophalen… 🙂

 2. pim zegt op

  Prachtig Thailandganger ,die houden wij er in .
  Mijn mispunt kan niet komen ,die is zo volgegeten dat ze door haar fiets is gezakt .
  Toch dat doet er niet toe ik wil niet meer weg bij mijn Thaise mis- poes .


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website