Deze week staan de schijnwerpers op Tanatex Chemicals. Een bedrijf dat actief is in de wereld van chemicaliën en recent (2014) een productiefaciliteit in Thailand heeft opgestart. Het hoofdkantoor van Tanatex Chemicals is gevestigd in Ede (NL).

Tanatex Chemicals is een internationaal georiënteerd bedrijf dat zich bezig houdt met de ontwikkeling, de productie en het verkopen van speciale chemicaliën voor de textielindustrie. De state-of-the-art producten zijn gebaseerd op trends en eisen in de hedendaagse (technische) textiel en tapijt verwerkende industrie.

Al meer dan 50 jaar heeft het bedrijf bewezen een betrouwbare partner te zijn in het oplossen van uitdagingen van haar klanten en hen te voorzien van voordelen ten opzichte van de concurrentie met doelgerichte chemische oplossingen. Deze oplossingen  voldoen aan de internationale normen ten aanzien van kwaliteit, gezondheid, milieu en veiligheid.

Door zijn perfecte geografische ligging en zakelijke klimaat is Thailand gekozen als de nieuwe strategische productielocatie van waaruit Tanatex klanten in Azië zal bedienen.

Zie ook de website: www.tanatexchemicals.com

Bron: Facebook pagina van de Nederlandse Ambassade, Bangkok


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website