Deze week stellen wij Dutch Greenery aan u voor, een pionier in slateelt in Thailand. Het in 1998 gestarte bedrijf is een Nederlands-Thaise onderneming.

Als een ervaren slateler in Nederland zag Wim Damsteegt kansen op de Thaise markt. Hij was met Dutch Greenery één van de eersten, die sla in Thailand introduceerde door enorm veel tijd te steken in gesprekken met boeren, academici en studenten om hen vertrouwd te maken met de slaproducten.

Tegenwoordig heeft het bedrijf haar activiteiten uitgebreid naar een aantal andere gebieden, zoals consultancy, kassenbouw, zaden en groeimiddelen. De overkoepelende missie is om continu nieuwe, kwalitatief hoogwaardige producten op de markt te brengen. Het bedrijf heeft een sterke marktpositie in kassenbouw en helpt innovatieve boeren met de introductie van meer hightech kassen in Thailand.

Bij Dutch Greenery werken ongeveer 10 mensen in Pathum Thani en onlangs werd een nieuw kantoor geopend in Pak Chong. Ze zijn in staat om een ​​groot aantal bestellingen te verwerken op hetzelfde moment door samen te werken met vooral lokale onderaannemers. De kracht van het bedrijf ligt in een grondige kennis van en inzicht in de Thaise cultuur, gecombineerd met Nederlandse agrarische deskundigheid.

Website: www.dutchgreenery.com/ourcompany.html

Bron: Facebook pagina van de Nederlandse Ambassade, Bangkok


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website