Uitgelicht (15): AkzoNobel in Bangkok

Door Gringo
Geplaatst in Ondernemers en bedrijven
Tags:
16 juli 2015

Met de producten van het bedrijf waar we dit keer met een bedrijfsprofiel aandacht aan besteden heeft u zeker telkens oogcontact als u met een vliegtuig van of naar Bangkok reist: AkzoNobel.

AkzNobel is een toonaangevende wereldwijd opererende onderneming van onder andere verven en coatings en een vooraanstaand producent van specialistische chemicaliën.

Reizigers naar Thailand zien de producten kan AkzoNobel van dichtbij, want de uitwendige coatings van dit Nederlands bedrijf worden toegepast op een groot aantal in Thailand gebaseerde luchtvaartmaatschappijen zoals Thai Airways, Thai Smile, Thai AirAsia, Nok Air, Air Siam en Bangkok Airways.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam en AkzoNobel Specialty Coatings (Aerospace) is de wereldwijde leider in de ontwikkeling, productie en levering van hoogwaardige coating oplossingen voor alle sectoren van de luchtvaartindustrie.

AkzoNobel was al de pionier op dit gebied en ontwikkelde veel van de coatings technologieën, die in de moderne ruimtevaart en luchtdefensie-industrie, maar het bedrijf richt haar dagelijkse inspanningen tegenwoordig niet alleen op het voldoen aan de hoogste industrienormen, maar ook op het overschrijden daarvan.

Op deze manier worden manieren gevonden om producten te verbeteren en nieuwe praktische antwoorden te geven op de behoeften van klanten, waaronder lagere procestijden, milieuvriendelijke vooruitstrevende producten, technische ondersteuning en verbetering van de in-service prestaties.

Bron: Facebook pagina van de Nederlandse Ambassade, Bangkok


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website