Op de Facebook pagina van de Nederlandse ambassade in Bangkok lezen we het bericht, dat de activiteiten van de honorair consul in Vientiane, Laos per 1 april 2018 door Ms. Megan Ritchie worden overgedragen aan de heer Timo Hogenhout.

Voor consulaire aangelegenheden en andere vragen kunt u nu contact opnemen met honorair consul Timo Hogenhout en hem eventueel bezoeken. De nieuwe adresgegevens zijn:

Bezoekadres:

Unit 18, number 079/01,

Hom 2, Haysok village, Chanthabouly district,

Vientiane Capital, Lao PDR

Postadres:

PO Box 3197, Vientiane Capital, Lao PDR

Telefoon:

+85621 220016

+85620 55529787 (in noodgevallen)

WhatsApp +85620 55529787 (in noodgevallen)

Fax:

+85621 220016

E-mail:

[email protected]

Bezoektijden: uitsluitend op afspraak

Deze gegevens met een plattegrond van de locatie vindt u op: www.netherlandsworldwide.nl/countries/thailand/about-us/honorary-consulate-in-vientiane

 

4 reacties op “Nederlands consulaat Vientiane (Laos) is verhuisd”

 1. Edward zegt op

  Vientiane licht voor mij naast de deur, kun je daar ook, vanuit Thailand, voor een levensbewijs of nieuw paspoort terecht?

  • RonnyLatPhrao zegt op

   Dit kan je alvast vinden op de website
   https://www.nederlandwereldwijd.nl/wonen-werken/paspoort-en-id-kaart/paspoort-aanvragen/paspoort-verlengen-meerderjarige-in-het-buitenland/laos

   Paspoort verlengen meerderjarige in Laos
   Woont u als Nederlander in Laos? En wilt u een Nederlands paspoort verlengen? Dan kunt u terecht bij een Nederlandse ambassade of consulaat-generaal in een ander land. U kunt bijvoorbeeld het paspoort aanvragen in Thailand.

   Nederlanders die wonen in Laos worden dus al naar oa Thailand verwezen.
   Het zou me dan wel verbazen dat ze Nederlanders, die wonen in Thailand ,aanvaarden voor die diensten.
   Ik begrijp wel dat het dichtbij is, maar ga je ook echt voor oa je levensbewijs een visum voor Laos kopen en een re-entry voor Thailand ?

   Wil je het zeker weten, kan je het natuurlijk ook eenvoudig vragen aan het consulaat in Laos door een mail te sturen. Er staat een email in het artikel.
   Misschien willen ze wel optreden als tussenpersoon. Wie weet.

 2. Frans zegt op

  Geen enkel consulaat geeft paspoorten af. Ook niet in Laos. Gewoon afspraak maken in Bangkok. 10 minuten en daarna sturen ze je nieuwe paspoort op.

  • Ger-Korat zegt op

   Een uur en een kwartier vliegen vanuit Udon, daarna in de taxi 30 minuten reizen. Uitstappen voor de deur en naar binnen lopen…Kortom in een ochtend is je nieuwe paspoort geregeld inclusuef vervoer. En dat voor 1x per tien ( ! ) jaar is te veel voor sommige mensen.
   Trouwens Vientiane is nergens voor de deur. Vanaf de dichtstbijzijnde grenspost Nong Khai ben je nog 30 km er van verwijderd. En dan heb je nog de grensformaliteiten en zelfs een re-entry bewijs voor Thailand nodig. Kost ook weer tijd om deze te regelen bij de Thaise Immigration. En tijd is een zwaar begrip voor de gepensioneerde die liever niets doet.
   De enige plaats voor de deur van Vientiane is de plaats Sri Chiang Mai, gelegen aan de oever van Mekong, op de tegenover gelegen oever.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website