De Nederlandse vereniging Hua Hin & Cha am heeft sinds gisteren een nieuw bestuur. Do van Drunen neem het voorzitterschap op zich, Hans Bos het secretariaat, terwijl Thomas Voerman de penningen gaat beheren en Erik Hulst als evenementencoördinator weer wat leven in de brouwerij moet brengen. Do van Drunen was eerder voorzitter in Bangkok en Hua Hin. Ook Hans Bos maakte al eerder als secretaris deel uit van het bestuur in de Koninklijke badplaats.

Een en ander werd besloten op de Algemene Leden Vergadering, ook dit keer gehouden ten huize van Johan en Sue Wiekel, die hun gigantische tuin op een gezellige manier hadden ingericht. Too, partner van oud-penningmeester Leo Vos, was er in geslaagd voor de 37 aanwezige leden een voortreffelijk buffet klaar te zetten.

Het aftredende bestuur (voorzitter Herman Philipsen, penningmeester Theo van der Heijde en secretaris Hans Goudriaan) werd door Do van Drunen bedankt voor hun werk de NVTHC de afgelopen twee jaar boven water te houden. Het streven is er nu op gericht om, aan de vooravond van het tienjarig bestaan, het aantal leden uit te breiden. Op dit moment telt de NVTHC ongeveer 50 betalende leden.

Het nieuwe bestuur gaat tevens werk maken van de maandelijkse borrelavonden (doorgaan, in welke vorm en waar?) en het tienjarig bestaan van de vereniging dat mogelijk in mei of juni dit jaar groots wordt gevierd.

Nieuwe leden kunnen zich melden bij de secretaris via [email protected]. Het lidmaatschap kost 500 baht per jaar; u krijgt er in gezelligheid en informatie een veelvoud aan waarde voor terug.

Foto’s: Ad Gillisse

2 reacties op “NVT Hua Hin & Cha am heeft nieuw bestuur”

  1. Christiaan zegt op

    Ik wens het nieuwe bestuur veel succes en vooral een toevloed van nieuwe leden.

  2. l.lagemaat zegt op

    Een moedig besluit!

    Veel succes gewenst met de “doorstart” en activiteiten, die van
    groot belang zijn voor een bruisende “Dutch Community!”


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website