Vorige week organiseerde de Nederlandse Vereniging Hua Hin/Cha-am een gezellig haring- en bierfeest bij Coco T. in Soi 80 in Hua Hin. In iets meer dan een uur was haringboer Pim Hoonhout door zijn voorraad heen. 

De lekkernijen werden weggespoeld met een koel biertje en de ruim 60 aanwezigen hadden het zichtbaar naar hun zin. Zo werd er uit volle borst gezongen op de zeemansliedjes die Hans Rentrop uit zijn speciaal meegebrachte instrument wist te krijgen.

Bestuursleden Theo van der Heijde en Do van Drunen zetten hun beste keel op, zelfs begeleid door Nellie Gillesse en (zuster) Greet. Opmerkelijk was het optreden van het nieuwe lid Maria Meulstee, die een paar aardige songs wist te produceren op de gitaar van Johan Wiekel.

Do van Drunen heette de nieuwe leden welkom en kondigde de komst van Sinterklaas aan op 28 november. Daarnaast meldde hij dat voor het optreden van Sara Kroos op 9 december nog één vip-tafel beschikbaar is en nog enkele ‘gewone’ zitplaatsen. Gezien het historische karakter van deze bekende Nederlandse artieste geldt hier het adagium: komt dat zien!

3 reacties op “Geslaagd haring- en bierfeest in Hua Hin”

 1. jan zegt op

  hallo,
  spijtig dat ik niet wist dat er zo’n leuke organisatie bestaat in Hua Hin. Begin januari 2014 was ik op doorreis in Hua Hin. Het was een gezellige 2-daagse oponthoud in dit stadje. Een kennismaking met jullie organisatie had dit gevoel alleen maar kunnen versterken. Misschien in de toekomst wanneer ik nog eens Hua-Hin langs kom. Hoe kan ik jullie contacteren ?
  groeten,
  Jan

 2. Leo Vos zegt op

  Beste Jan,

  Alle informatie over onze vereniging kun je vinden op onze website http://www.nvthc.com.

  Je bent van harte welkom.

  met vriendelijke groet
  Leo Vos
  Penningmeester NVTHC

 3. Maurice zegt op

  Het Coco T. in soi 80 is volgens mij het enige restaurant in Huahin met ‘Dutch Fries’ op de menu kaart.
  Maar de serveerster wist ook niet wat Dutch fries. Prima steak trouwens!

  Met vriendelijke groet,
  Maurice


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website